Geen abonnement wel tv

pmarty

Forum Gebruiker
Berichten
14
Thuis heb ik een Ziggo abonnement.
Verder hebben wij een huisje op een vakantiepark. Ik heb begrepen dat veel bewoners aldaar een eigen Ziggo-abonnement hebben.
Zelf hebben we daar geen abonnement, maar we kunnen wel gewoon tv kijken. Ik neem maar aan dat dat geluk hebben is...
Als ik nu via bijvoorbeeld Marktplaats een Ziggo modem koop, die aansluit (met mijn eigen inlog), zou ik dan ook gratis internet hebben?
Of zien ze dan bij Ziggo mijn inloggegevens en gaat er ergens een belletje rinkelen en ben ik ook m'n gratis tv kwijt?
Ben benieuwd...
 
Dat je TV hebt van Ziggo komt omdat Ziggo de kabel niet afgekoppeld heeft van dat vakantiehuisje.
Wat het modem betreft, volgens mij moet Ziggo de modem activeren voordat het werkt, dus dat werkt niet met een op MP gekocht modem. Je kunt proberen je eigen modem van thuis mee te nemen en dat zou kunnen werken met je inlog, maar ben daar niet zeker van.
 
Het modem van thuis zou kunnen werken mits je niet van fziggo gebied naar fupc gebied gaat of andersom. En mensen gaan echt niet zomaar een werkend modem op MP verkopen...
 
Mensen verpatsen alles. Werkend of niet. Smartcards..horizons...modems die nieuw opgestuurd zijn..( oude werkt toch? Dus hup verpatsen)
 
Er zijn situaties waar tv en radio in de huur zit.
Dan alleen wel de standaard kanalen en dus geen extra pakketten mogelijk.
Wil je daar internet dan gaat dat via de telefoon lijn.
 
Mensen verpatsen alles. Werkend of niet. Smartcards..horizons...modems die nieuw opgestuurd zijn..( oude werkt toch? Dus hup verpatsen)

Smartcards kan ik mij voorstellen. Dat kost niets per maand en bij iemand anders werkt het als een trein. Zolang het originele abonnement niet opgezegd wordt. Bij modems wordt dat anders. Die moeten geactiveerd zijn en dat gaat niet lukken om er 2 op één abonnement te krijgen.
 
lijkt me toch niet erg slim om een werkende smartcard te verkopen, icm een geschikte humax, kun je deze ook gebruiken voor het kopen van films e.d., krijg jij de rekening en kan de koper gratis kijken.
 
Terug
Bovenaan