Gebruikersnaam en wachtwoord aanpassen ZiggoGo

T

tomdu

Ik heb gisteren mijn gebruikersnaam en wachtwoord aangepast van mijn Ziggo-account. Dit om controle over mijn ZiggoGo-app weer terug te krijgen, deze was bekend bij meerdere mensen.

Nu zie ik bij het opstarten van mijn ZiggoGo-app dat ik gewoon kan inloggen, althans hij start automatisch op met de voormalige gegevens.

Moet je eerst bjij je app uitloggen en weer opnieuw inloggen? Ik dacht dat de verificatie automatisch ging bij het opstarten van de app.

Tips?
 
Gewoon uitloggen, waarschijnlijk wordt er niets gecontroleerd zolang je ingelogd bent.
 
Klopt, dat is bij meer situaties het geval.
Wat ik me wel afvraag is hoe het dan zit met die meerdere mensen die blijkbaar bekend waren met je inloggegevens en blijvend ingelogd blijven.
 
Laatst bewerkt:
Bovendien, meestal (volgens mij althans de meesten) zijn de inloggegevens die van "Mijn Ziggo". Zijn die anderen daar dan ongewild ook mee bekend? Of had je voor Ziggo Go een ander wachtwoord?
 
Of had je voor Ziggo Go een ander wachtwoord?

De credentials voor Mijn Ziggo en ZiggoGo zijn sowieso hetzelfde... ik vind het uitlenen niet slim in ieder geval, maar het hangt er natuurlijk wel een beetje vanaf wie die gegevens heeft natuurlijk.
 
De credentials voor Mijn Ziggo en ZiggoGo zijn sowieso hetzelfde

Als er stoere woorden langskomen denk ik altijd wat bedoeld de reageerder te zeggen. Van Dale levert voor credentials op: introductiebrieven, geloofsbrieven, legitimatiebewijs. Mij ontgaat totaal het verband tussen credentials en MijnZiggo - ZiggGo.
 
Mijn hemel... inloggegevens... kon er zo snel even niet op komen. Misschien nu wel iets simpeler en duidelijker voor je.
 
We dwalen af denk ik.. maar okay, het schijnt dus niet zo simpel te werken en ik vind dit wel een agendapuntje ten behoeve van het verbeteren van de ZiggoGo app. Bij bank apps kan je gewoon alles blokkeren/verwijderen online. De ZiggoGo app is in feite ook een betaalde dienst en dan mag je ook de bijbehorende beveiligingsinstellingen verwachten.
 
Nee, je hoort de gegevens eigenlijk helemaal niet 'uit te lenen' en zou je dus in principe ook helemaal niet te hoeven uit- of inloggen :)
 
Terug
Bovenaan