Gebruikerservaring

Status
Niet open voor verdere reacties.

Parodasy

Forum Gebruiker
Berichten
1
Mijn eerste indruk is net als van de meeste andere reacties vrij positief. Het ziet er beter uit en reageert vlot. Dat is wel meer de traagheid van 1.0 die bij deze update opgelost lijkt te zijn.
Voor wat betreft wat technische onvolkomenheden zie ik het meeste al gemeld bij andere gebruikers dus ga deze niet herhalen.
Voor wat betreft de gebruikservaring, om met recht 2.0 gemoemd te kunnen worden zou ik een aantal verbeteringen voor wat betreft functionaliteit aanbevelen (voor zover toepasbaar) omdat het de "consumptie" zou vergroten wat voor zowel Ziggo als de gebruikers positief zou kunnen werken.
* zowel Tegel als Detailweergave zijn zinvol. Ondersteun beide en maak een knop waarbij de gebruiker tussen deze 2 modi kan wisselen (bijv. zoals dat kan in MS Explorer en IOS Finder)
* geef gebruikers de mogelijkheid om in de instellingen bepaalde genres en zenders uit te filteren, of bijv. alleen HD of 3D laten zien. Er zijn er nu eenmaal waar je nooit naar kijkt, maar ook om dit tijdelijk te kunnen doen kan erg prettig zijn. Nu kan dat zo te zien alleen met het uitfilteren van Erotiek.
* op het moment dat de gebruiker op een tegel blijft stilstaan (i.p.v. door te scrollen) laat dan in een pop-up meer detail informatie over die tegel verschijnen, die weer verdwijnt zodra je verder scrolt
* ik was bij de eerste blik op de menubalk even blij verrast dat er ook Muziek bijstond, maar dat blijkt helaas niet de muziekdienst van Ziggo te zijn. Het zou erg mooi zijn als deze hierlangs ook op te vragen is, omdat veel klanten van beide diensten dan ook Ziggo Muziek langs deze weg via TV en/of Home Theatre zouden kunnen beluisteren wat nu nog via Airplay en vanaf andere apparatuur moet gebeuren.
Dat is het wat mij betreft voor dit moment.
Goed te zien dat Ziggo aan de weg blijft werken. Denk graag mee.
:thumb up:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan