Gebruikers KPN Box 12-modem maken melding van vastlopers na firmware-update

Tweakers.net

RSS Feed
Berichten
119
KPN-abonnees met vast internet hebben te maken met willekeurige reboots op hun modem na een update en KPN doet geen rollbacks. Het gaat om de Box 12-modem en updatenummer SGEJ10000448, die sinds 9 november verspreid werd.

Bron: Tweakers.net
 
Blij dat ik mijn eigen router gebruik, oh wacht, ik kreeg een v10a.
Nou ja, toch blij dat ik mijn eigen router gebruik. šŸ˜
 
Ikzelf gebruik de Experiabox v10a en zorg zelf voor een Mesh-netwerk (wifi).
 
Ik wel. Ik wil in het hele huis wifi en niet - bijvoorbeeld - dat mijn telefoon in de badkamer op zolder steeds wisselt tussen wifi en 4G als ik Spotify luister of bijvoorbeeld QMusic Non Stop en dat je bij zo'n zender bij elke nieuwe verbinding reclame hoort ;). Badkamer bij de slaapkamer heeft keurig wifi van beneden, maar strategisch plaatsen heeft hier helemaal geen nut. Daarnaast had ik de aircounits, Toon, printer, TV's allemaal via het KPN modem... en de mobieltjes, laptop's, iPad's via een AP. Nu is alles met de mesh van Linksys Atlas Pro Wifi6 verbonden. Geen omkijken meer naar.
 
KPN geeft testgebruikers voor een Box 12-softwareupdate de mogelijkheid terug te keren naar de oude firmware, nadat er klachten kwamen over het uitvallen van het netwerk en het steeds weer herstarten van de Box 12.

Bron: Tweakers.net
 
Terug
Bovenaan