• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

gebeld worden door italiaanse bedrijven

Status
Niet open voor verdere reacties.

007jamesbond

Forum Gebruiker
Berichten
55
ik weet niet of jullie dat herkennen, maar ik word dagelijks gebeld door Italiaanse bedrijven die iets aan me proberen te verkopen. ik ben daar natuurlijk niet van gediend dus als de telefoon gaat met een nummer dat begint met 0039 dan neem ik de telefoon niet op of ik neem hem wel op en gooi hem meteen weer op de haak. het zijn elke keer weer andere italiaanse bedrijven die beginnen met het internationale nummer 0039. dit duurt nou al drie weken: is hier een oplossing voor
 
Heb ik inderdaad ook al een paar keer aan de hand gehad, zeer irritant.
 
zijn er nog meer mensen die dit hebben gehad en wat kan ik er tegen doen??? blokkeren??: het zijn verschillende italiaanse nummers
 
Ik heb ook al eens zo'n Italiaans klinkende dame aan de lijn gehad die met iets voor de keuken wilde gaan aansmeren. Lijkt een beetje op de Indiase "Microsoft meneer" die me wijs wilde maken dat mijn computers geïnfecteerd zouden zijn. Als ik tijd heb probeer ik ze meestal aan de lijn te houden met onzinnige vragen of gewoon in het Nederlands blijven praten tot ze zelf ophangen. Een nieuwe manier van Spam. Nederlandse bedrijven moeten zich aan bepaalde regels houden (bel-me-niet register) maar blijkbaar gelden die niet voor buitenlandse bedrijven.
 
Ach, er is weer geschrapt in een topic...

Een reclame-actie compleet met telefoon nummers en website verwijzing voor een telefoon-spammer is nou niet bepaald de bedoeling. Met die verwijdering werd jouw bericht nogal vreemd, dus is de hele serie verwijderd....
 
Dit is wel een erg vreemd forum. Staat er eerst eea op over vermeende Italiaanse tel.nummers die mogelijk oplichten. Wat klopt, die zijn er. Maar wordt er ook gesproken over de bel acties van San Lorenzo voor hun pasta producten e.d. te verkopen.
Ik heb gewoon aangegeven, ik BEN klant, dat het een betrouwbare firma is die hun producten verkoopt en onder de aandacht brengt via bel acties, telemarketing.

Dus er wordt helder weergegeven dat de zorgen die vele hebben ongegrond zijn en hoe het zit mbt San Lorenzo en dan haalt moderator de hele serie weg.... zoiets vreemds nog nooit ergens gezien als het gaat om werkelijke info. De moderator mag als hij meent dat het niet klopt mij gewoon bellen, geen enkel probleem.

PS mijn bericht heeft dus niet smet reclame te maken maar deed uit de doeken hoe het werkelijk zit. Vreemd om dat te bestempelen als een reclame actie voor een spammer.
In Europa mag een bedrijf mailings versturen, mailtjes wanneer mensen zich ervoor aanmelden, en mag men mensen ook bellen om de produkten te slijten.
Ik daag de moderator graag uit te bewijzen dat mijn antwoorden op vragen hier commercieel zijn of beter dat ik dus zou werken voor dat bedrijf. Ben er gewoon sinds kort klant en omdat ze het keurig doen en afhandelen heb ik eea gemeld omdat ONTERECHT dit bedrijf werd bestempeld als mogelijk oplichting etc. Dat was onjuist en dan zou men juist dat als het er dan toch over gaat moeten verwijderen. Doe eerst eens onderzoek of steek je licht op daar waar het kan alvorens te oordelen over een bedrijf of mensen waar je niet eens van weet of ze bestaan.
Als men rechtvaardigheid toe wil passen zou het zo toch moeten gaan en niet andersom.
Ad.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Volgens mij ging/gaat het erom dat de TS niet gediend is van die telefoontjes en vraagt hoe hij die kan voorkomen.

Of dat bedrijf wel of niet betrouwbaar is, is daarbij helemaal niet relevant. Dus jouw reacties zijn gewoon offtopic.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan