Gateway adres weg?

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

JoSeph

Sinds kort ben ik een van chello classic naar chello + gegaan. Heb een nieuwe (terayon) modem gekregen. Sinds die tijd heb ik het probleem dat na verloop van tijd het gateway adres in mijn ip gegevens verdwijnt. met ipconfig is het default gateway adres dus leeg. als ik van de modem de stroom eraf haal en weer erop zet en/of mijn pc herstart kan ik weer een tijdje werken. De tijd is soms 15 min. soms 1,5 dag.

De altijd vriendelijke helpdesk weet mij te melden dat het modem al die tijd online is. Ja dat is ook niet het probleem, het ip adres van de default gateway kan ik ook pingen terwijl een leeg gateway adres heb. Het adres zit tenslotte in hetzelfde subnet.

Eigenlijk wil ik niet op zoek naar een andere provider, want ik ben eigenlijk altijd wel tevreden geweest. Ik word nu echter langzaam ietwat wanhopig.

Groeten JoSeph
 
Topicstarter
Topicstarter
J

JoSeph

Ah dat was ik nog vergeten erbij te melden. Ik heb 2 PC's en twee verschillende routers (vigor en e-tech) geprobeerd. Met elk hetzelfde resultaat default gateway adres weg of 0.0.0.0 Daarom weet ik vrij zeker dat het niet aan mijn setup ligt.

Dit is trouwens wel waar de helpdesk van chello iedere keer mee komt "het zal wel aan uw pc liggen!" ja ja dat zal wel ware het niet dat mijn dagelijkse werk Internetverbindingen en VPN's opzetten en onderhouden is. Ik weet dus wel een beetje waar ik het over heb weet. 2e lijn krijg je helaas niet te spreken.

Greetz AlexK
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Bovenaan