• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Ftp upload naar Webspace werkt niet

Status
Niet open voor verdere reacties.

superspar

Forum Gebruiker
Berichten
10
Sinds het onderhoud van donderdag 20 feb 2014 00:00 - 06:00 is het niet mogelijk om via ftp je website te updaten met nieuwe data. Inloggen op de ftp server van Ziggo lukt wel maar je kan daarna geen mappenlijst opvragen. Dat resulteert in een foutmelding en de verbinding wordt verbroken. Probleem gemeld bij de servicedesk.:evil:
 
Inderdaad, ik heb het ook even gecontroleerd en via FireFTP van Firefox lukt het mij niet !
 
Ik zie het ook. Dat is behoorlijk vervelend. Rechtstreekse download via een link lukt nog wel.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Sinds het onderhoud van donderdag 20 feb 2014 00:00 - 06:00 is het niet mogelijk om via ftp je website te updaten met nieuwe data. Inloggen op de ftp server van ziggo lukt wel maar je kan daarna geen mappenlijst opvragen. Dat resulteert in een foutmelding en de verbinding wordt verbroken. Probleem gemeld bij de servicedesk.:evil:
De Ziggo servicedesk gaat een blok storing aanmaken. Heeft u ook dit problem meldt dit dan bij de Ziggo servicedesk. Hoe meer meldingen hoe sneller het wordt opgelost!!!
 
Via de verkenner van XP lukt het nog wel.
Via de verkenner van Win8 nu ook wel.
Kan ook wijzigen en toevoegen en verwijderen.

Via FileZilla inderdaad, wel de melding dat er verbonden is, maar er kan geen mappenlijst worden opgehaald.
Is er iets aan de instellingen voor FTP veranderd? Poort of zo?
 
Nee niet dat ik weet. Het werkt gewoon niet meer. Met FileZilla kan je wel inloggen op de FTP server maar die kan de mappen van de webspace niet benaderen. Ik run een weerwebsite en samen met nog 25 andere weerwebsites die op deze manier zijn gehost hebben we hetzelfde probleem. Uploaden van nieuwe data naar de website gaat niet meer sinds vannacht 03:45.
 
Misschien een tijdelijke workaround: In de verkenner een letter (Z: bijv.) koppelen aan de publieke webspace. Je kunt dan met een Windowsprogramma kopieren naar die Z: schijf. Via de Dos-prompt lukt mij niet wel via een Windows programmeertaal.
 
Ook ik heb een weerwebsite waarvan bepaalde gegevens die via FTP geupload worden, niet meer werken, net contact gehad met ziggo (Klantenservice en sevice plus) en doorgegeven dat door het hele land, meerdere mensen hetzelfde probleem hebben. Men zegt het probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. Ben benieuwd.:roll:
 
Heb net ook gemeld aan klantenservice. Ik heb weliswaar geen weersite....
Er is inderdaad vannacht onderhoud geweest bij Ziggo. Mooi. :cry:
 
Eindelijk staat er sinds 14:25 een storingsmelding over het FTP probleem op de website van Ziggo met een oplostijd van 21.00 uur vandaag 20 februari. Ik hoop dat het ze lukt om het probleem op te lossen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan