Freedom is aangesloten op het netwerk van Open Dutch Fiber

René

Moderator
Berichten
9.780
Internet
  1. KPN
1698683970191.png
Eerder dit jaar kondigde Freedom aan te gaan leveren via het glasvezel netwerk van Open Dutch Fiber. Hierdoor kunnen de abonnementen tegen een nog scherper tarief worden aangeboden.

Inmiddels is Freedom daadwerkelijk aangesloten op het netwerk van Open Dutch Fiber. Mensen die een pre-order hadden geplaatst, en al in bezit zijn van een glasvezelaansluiting in de woning, zullen spoedig worden overgezet.

Welkomstaanbieding​

Verder weet Freedom te melden dat klanten die gebruik maken van ODF een leuke welkomstaanbieding te wachten staat. Namelijk de eerste 10 maanden 10 euro korting.
Deze aanbieding is geldig t/m 31 december 2023 en geldt voor zowel nieuwe klanten als klanten van Freedom die hun abonnement omzetten naar een glasvezelabonnement over dit netwerk.

Ben je al klant van Freedom en wil je je abonnement wijzigen? Je leest hier hoe je dat doet.

Benieuwd of we op jouw adres al een internetabonnement kunnen leveren over het glasvezelnetwerk van Open Dutch Fiber? Doe hieronder de postcodecheck. Doe de postcodecheck
 
Yes, meteen even gekeken naar het aanbod zodat er misschien eindelijk iets gedaan kan worden met dat vertrapte stompje glasvezel wat uit de grond komt, maar helaas. Kan alleen via de telefoonlijn van KPN. Op glas van ODF alleen nog steeds Odido en die zijn helaas te duur als ik ze vergelijk met mijn huidige aanbieder voor een gelijksoortig pakket.
 
Terug
Bovenaan