• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Fox Sports 10 daagse

Status
Niet open voor verdere reacties.

HRJ

Forum Gebruiker
Berichten
524
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Lees op de site van Fox Sports dat vanaf 30 november t/m 9 december a.s. gratis naar Fox Sports International kan worden gekeken, ook via Ziggo.

Als Ziggo nu nog even aankondigt dat deze kanalen per 30 november a.s. in HD worden weergegeven..................
 
Ik heb het meerdere keren aangegeven bij Ziggo om Fox Sports International in HD door te geven. Geef dan in ieder geval Fox Sports 2 in HD kwaliteit door.

Helaas is het iedere keer het verhaal dat er niet genoeg capaciteit is en dat er keuzes moeten worden gemaakt. Vandaag zijn er op twitter ook weer vragen over gesteld met hetzelfde antwoord van Ziggo.

Dus bij Ziggo nog steeds geen Fox Sports International HD, BBC in HD enz.... Ik vrees dat het 2014 gaat worden eerdat hier nieuws over gaat komen. Natuurlijk wel berichten over de Ziggo Dome en interactieve televisie.
 
Geen ruimte hebben voor HD zenders, maar wel zeggen dat Ziggo klaar is voor de toekomst :oyeah:
 
Het is gewoon zielig om te zien, dat ze dit soort excuusjes moeten gebruiken.
Ze kunnen morgen gewoon fox sports 2 in hd doorgeven, er is nog ruimte.

Daarnaast leek het omzetten even snel te gaan, maar inmiddels gaat bij Ziggo weer zo traag als... Maar lijkt ze ook niks te interesseren. Serieus reageren of er mee bezig zijn, dan wel het proces laten zien, dat kunnen ze niet.
 
Waarom zou Ziggo de omzetting snel doen dan? De €-cijfers laten zien dat hier totaal geen aanleiding voor is. En omdat dit in de nabije toekomst nog niet snel anders is, is de noodzaak helemaal niet daar.

Zodra er in de verzorgingsgebied echte serieus concurrentie is (op HD gebied) dan zal e.e.a. pas versnellen omdat dat we te zien is in de cijfers....

Willen jullie snel FOX in volledig HD? Massaal opzeggen, ook die niet hier op het forum rond gaan.... o ja, klein dingetje...dat zal never nooit gaan lukken. Veel mensen nemen de kwaliteit voor lief en 'moeten' gewoon de wedstrijden kijken.
 
Zolang glasvezel geen hoogwaardig HD heeft, en nog op heel veel plekken gewoon nog lang niet beschikbaar is, heeft inderdaad niet zoveel zin.
 
Zolang glasvezel geen hoogwaardig HD heeft, en nog op heel veel plekken gewoon nog lang niet beschikbaar is, heeft inderdaad niet zoveel zin.

Precies... die conclusie trekt Ziggo ook en verdient er goed mee op deze manier. Wel zullen ze op een door ZIggo bepaald tempo werk maken van aanpassingen in hun netwerk, maar dat wil niet zeggen dat ze het nu al in gebruik nemen.

Zodra Glas een 1 op 1 HD heeft met Ziggo zal er snel verandering komen. Nu niet..... of een massale opzegging van abonnementen, dat wil ook wel helpen :grin:
 
Lees op de site van Fox Sports dat vanaf 30 november t/m 9 december a.s. gratis naar Fox Sports International kan worden gekeken, ook via Ziggo.

Mooi, dan kunnen we allemaal eens even zien hoe goed/slecht de kwaliteit van die zender in SD is.
 
Maak gratis kennis met FOX Sports International

Een buitenkans voor liefhebbers van voetbal uit de Europese topcompetities. Maak van 30 november tot en met 9 december gratis kennis met FOX Sports International. Kijk in deze periode via Digitale Televisie van Ziggo op kanaal 422 en 424 naar de FOX Sports 10-daagse, met exclusief live voetbal uit de topcompetities in Europa.

Bron: https://www.ziggo.nl/#entertainment...ak-gratis-kennis-met-fox-sports-international

Informatie staat nu op de Ziggo website. Let op! Fox Sports International is bij Ziggo niet te ontvangen in HD kwaliteit. Wel bij andere aanbieders van digitale tv zoals UPC.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan