• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Fox HD kan niet gepauzeerd worden

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

AW78

Het viel me vandaag op dat ik Fox HD niet kan terug spoelen of pauzeren.
Is dit weer een "bug" volgens Ziggo die over 100 jaar gerepareerd gaat worden zoals ze ook zeiden bij Nat Geo Wild, of zijn we als klanten er inmiddels achter dat dit expres gedaan wordt om het doorspoelen van reclames onmogelijk te maken? :?
 
Ik kwam er zojuist ook achter toen ik even een toiletpauze wilde inlassen. Ik ben heel benieuwd hoe dit komt maar ben bang dat dit een "wens" van Fox is.
 
Even geprobeerd een opname te maken, en ook dat kan niet meer! :x
Het lijkt er sterk op dat Ziggo is gezwicht voor de druk van Fox om elke vorm van opnemen of reclames doorspoelen te blokkeren.
 
De restricties zijn alleen toegepast op Fox HD, niet op Fox SD.
Dus pauzeren, doorspoelen en opnemen kan nog wel bij de SD versie.
Na het weekend misschien even bellen met Ziggo om te horen welke smoes ze hiervoor weer hebben klaarliggen.
 
Het lijkt er sterk op dat Ziggo is gezwicht voor de druk van Fox

Lijkt me stug dat Fox die invloed heeft, Fox heeft er alle baat bij om door Ziggo te worden uitgezonden en niet andersom. Zie ook de manier waarop Ziggo met de andere Fox zenders omgaat.

Zou ook kunnen zijn dat er in de stream van Fox blijkbaar wat andere technieken zitten (zie het Panasonic met CI+ verhaal), en dat door de fix van vanochtend er nu iets meekomt waar de recorder niet mee overweg kan.
 
Is dit alleen bij Ziggo of kunnen UPC klanten ook niet opnemen?


En bij Caiway zit FOX HD in het ongecodeerde basispakket dus komt er geeneens een CI Module aan te pas. Ik ga er vanuit dat de Caiwayklanten dus ook probleemloos FOX HD kunnen opnemen en pauzeren.

Dan is het typisch dus weer een blokkade van alleen Ziggo.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Lijkt me stug dat Fox die invloed heeft,
Dus het is puur toeval dat die andere zender waarvan ook niet opgenomen kon worden (Nat Geo Wild) toevallig ook onder het Fox Imperium valt??? :roll:
 
Hier anders geen enkel probleem met Fox HD. Zou Ziggo hun opnamebeveiliging stapsgewijs invoeren of is dit een probleem met een specifieke ontvanger. Ik denk het laatste, het zal net als bij Wild HD wel weer alleen spelen met de Humax 5050C.
 
Dus het is puur toeval dat die andere zender waarvan ook niet opgenomen kon worden (Nat Geo Wild) toevallig ook onder het Fox Imperium valt??? :roll:

Heb even getest met de Humax 5200, en ik kan opnemen, afspelen, doorspoelen en de live TV pauzeren op Fox HD.

Blijkbaar - zoals Zapp Brannigan ook aangeeft - is het meer een technisch issue in sommige PVR's.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan