• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Foutmelding in log Motorola SB5101E

J

jtech

Regelmatig krijg ik deze foutmelding in het log van de modem:

DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response

Alles lijkt echter normaal te werken. Iemand enig idee?
 
Waarom niet in die andere thread van je gepost ???

https://ziggoforum.nl/topics/13024/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Brisk zei:
Waarom niet in die andere thread van je gepost ???

https://ziggoforum.nl/topics/13024/

Omdat het een niks met het ander te maken heeft. Die foutmelding in het log krijg ik al vanaf het moment van aansluiten en heeft derhalve niks met die signaalwaardes te maken.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Nieuwe ip adress waarschuwing..

Maar als alles goed werkt waarom er naar vragen dan?
 
01MANIaXIE zei:
Nieuwe ip adress waarschuwing..

Maar als alles goed werkt waarom er naar vragen dan?

I.v.m. deze vermelding: Field invalid in response. Invalid betekent ongeldig, dus iets is er niet helemaal pluis. Hebben andere bezitters van een Motorola modem ook deze logvermelding?
 
jtech zei:
I.v.m. deze vermelding: Field invalid in response. Invalid betekent ongeldig, dus iets is er niet helemaal pluis. Hebben andere bezitters van een Motorola modem ook deze logvermelding?
Ik verzeker je bij deze elke 5100E gebruiker heeft die melding in zijn lijst staan!!

Try google:
circa 21.600 voor DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response (0,07 seconden)

Zegt er meer als genoeg over...
 
01MANIaXIE zei:
Ik verzeker je bij deze elke 5100E gebruiker heeft die melding in zijn lijst staan!!

Try google:
circa 21.600 voor DHCP RENEW WARNING - Field invalid in response (0,07 seconden)

Zegt er meer als genoeg over...
Thanks!
 
Terug
Bovenaan