Foutmelding E37-32 Tijdelijk niet beschikbaar

  • Onderwerp starter marcrijnders
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

marcrijnders

Beste lezer,

Sinds enkele weken heb ik op enkele zenders (bijv Eurosport, Nick Jr en nog enkele andere) geen beeld+geluid meer. De E37-32 verschijnt. Tot voor kort had ik nergens last van, probleem is van de een op de andere dag ontstaan. Het probeem was ook bij 13th Street, maar daar is de storing ook plotsklaps weer voorbij.......

Uiteraard gebeld met 1200. Zowel de modem als mijn Humax iHDR5200 enkele malen gereset, tv (Sony kdl37w5500) gerest, van smartcard geswitched.....niets helpt. Volgens de klantenservice zit er niets anders op dan een monteur langs te sturen die mijn bekabeling checkt.

Nu heb bij de aanschaf van de bekabeling zeker niet bespaard op de kwaliteit, dus liggen er behoorlijk prijzige kabels. Daarnaast is het probleem van de een op de andere dag ontstaan zonder ook maar ergens aangezeten te hebben. Probleem met de kabels lijkt me daarom sterk. Voel er op dit moment ook weinig voor om alles te vervangen of direct al kosten voor een monteur te maken.

Zijn er ervaringsdeskundigen met dit probleem en waarbij bleek dat er uiteindelijk toch geen problemen waren met de bekabeling? Ben benieuw wat de oplossing bleek te zijn.

Grtz,
Marc
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Soms willen babyphones voor storing zorgen. Signaal kan ook te laag zijn, probeer eens een versterker.
 
Babyfoon

We hebben inderdaad een babyfoon, maar die staat vrijwel altijd uit. Behalve 's nachts als we geen tv kijken. Een versterker kan ook juist het probleem verterken toch? Daarnaast is de kwaliteit van het signaal 100%, de sterkte ongeveer 40%.
 
Als je bekabeling in orde is ligt het aan Ziggo en is de monteur gratis, dus begrijp je probleem niet.
 
Als Ziggo me dat duidelijk aangeeft is het uiteraard geen probleem. Mijn vraag luidt echter: zijn er ervaringsdeskundigem op dit gebied, oftewel: waar lag het toen aan. Dan kan ik daarmee richting Ziggo.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan