• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Filtert Chello mijn IP ?

Status
Niet open voor verdere reacties.
S

Sekmeth

Blok ik me zelf of wordt ik door UPC gefilterd bij het sharen ?
Eerst kreeg ik van een Emule-server de melding your ISP is filtering your 4662 port please choose any other port.En ook your port 4662 is not reachable try yo correct your network config.Vervolgens andere poort ingesteld en nu zegt een Emule-server.Your IP is part of a filtered netblock.
Als het me wel lukt om te sharen dan kan ik niet tegelijk op het Internet surfen.Connection refused of kan de server niet vinden zijn dan de meest voorkomende meldingen
UPC verstrekt mij de volgende IPs
IP Address 1 host: MIJNCOMPUTER
IP Address 2 : 213.46.1.xxx (ip) 255.255.255.192 (mask) up
IP Address 3 : 127.0.0.1 (ip) 255.0.0.0 (mask) up loopback
Ik heb een andere DNS(x4all) al geprobeerd maar dat helpt niet
Is er hier iemand die me wat hulp kan geven ?
 
Nee ik deel internet niet. Single comp. geen Router
Mijn Emule instellingen: max verbindingen 50
max bronnen 200
UDP uitgeschakeld
 
poort 4662 wordt standaard geblocked / gefiltered door ISP's. Verder geen probleem als je een andere poort gebruikt die te gebruiken is. Wat wel voor problemen zorgt is dat Emule je complete upload opvreet wat voor die refuse message zorgt. Er zijn proggies die ervoor zorgen dat je upload gefaked wordt. een voorbeeld moet ik je helaas schuldig blijven :S
 
eMule moet je inderdaad op een andere poort zetten dan de standard poort. Verder gebruik ik het programma Netlimiter om de upload te begrenzen. Zelf heb ik Chello Classic met dus een upload van 128kb/sec oftewel 16kB/sec. D.m.v. Netlimiter zet ik de upload voor eMule op 11kB/sec. De overige 5kB/sec upload is natuurlijk voor de rest van de programma's .

(11kB/sec = 10kB/sec upload + 1kB/sec overhead bandbreedte voor eMule)

Ik heb precies 10kB/sec geprobeerd, maar dan werkt eMule niet lekker. Is ook logisch, want je hebt natuurlijk niet alleen dataverkeer, maar ook "regelverkeer" (verbinding maken met bron, enz.)

Sinds ik netlimiter gebruik, is tot nu toe (*afkloppen*) is mijn internet verbinding niet meer eruit gevlogen (tijdsduur : ongeveer twee maanden). Ook kan ik normaal surfen tijdens gebruik eMule.

Netlimiter : https://www.netlimiter.com
 
Ja met netlimiter zijn de problemen nu opgelost.
Het lag dus niet aan de chello ISP.
Hartelijk dank voor de tips.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan