• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Film1

B

bertusk

Hoi,

Ik heb sinds vorige week digitale tv van UPC.
Nu lees ik op verschillende plekken op het forum dat je ook Film1 kan ontvangen voor een maand.
Bij mij heb ik dat niet....was dat misschien een tijdelijke aktie?
 
https://ziggoforum.nl/posts/138979/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Dit was een tijdelijke actie!

kheb het toevallig zelf ook gehad namelijk.

Op 27 feb. DTV besteld. Na 5 weken helaas niets gehoord. Dus op 5 April bellen. Eerste 1x: hij zou verzonden zijn, kmoest maar ff Postkantoor bellen. Na het bellen van het postkantoor, moest ik uiteraard de code weten, dom van mij om dat niet te vragen. Ik weer terug bellen, 2de keer: Nee meneer er staat geen aanvraag in de computer, maar hij kon hem wel even versneld aanmaken, op dat moment had ik zoiets van ja dag, laat maar lekker zitten met je zooitje. Ineens 2 dagen geleden, 25 april een brief van de TPG dat er een pakket op het postkantoor lag: 3 x raden, DTV.

Ik toch maar aansluiten, je krijgt het sowieso dan tog he. Ook geen Film en Sport 1.

Ik dus maar bellen van hoe zit dat. Hij vroeg mij hoe ik daarbij kwam. Jah zeg ik dat was een actie. Hij ging kijken in zn computer en zag inderdaad op 27 feb. aangevraagd, toen vroeg hij of ik een momentje had. Een poosje later was hij terug en vertelde mij dat ik gelijk had, maar omdat er dus 2 orders instond zijn ze van 5 april uitgegaan, Deze UPC medewerker had toch maar wel een order aangemaakt ???

Jah zegtie, je moet morgen even 0900-1580 bellen, dan wordt dit geregeld. Ik kreeg netjes zijn naam en de reden die ik moest opgeven, dat ik voor 1 maart besteld had. Deze actie liep dus tot 1 maart.

Ik gister gebeld naar het 0900 nummer, en Voila ik zou binnen 48 uur sport1 en film1 krijgen.

Vanochtend voordat ik naar me werk ging was het er nog niet, dus ik ben benieuwd! :)

Grtz
 
Dat was een actie die liep tot 1 maart, jij hebt het waarschijnlijk pas na maart besteld (topicstarter) en vist dus achter het net :P
 
goh...heb ik ff pech dan....en ik vis zo graag...;)
 
Terug
Bovenaan