• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Film1 voegt nieuwe HD-kanaal toe

Status
Niet open voor verdere reacties.

rick70

Forum Gebruiker
Berichten
1.311
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Film1 voegt nieuwe HD-kanaal toe

De komst van Netflix lijkt filmzenders wakker te hebben geschud. Naast aanlokkelijke aanbiedingen wordt er ook gewerkt aan verbetering van het zenderaanbod. Zo voegt Film1 een nieuw HD-kanaal toe.

Het filmkanaal Film1 Comedy & Kids is het vierde HD-kanaal van Film1

Lees verder (Bron: Totaal TV): https://www.totaaltv.nl/nieuws/14060/film1-voegt-nieuwe-hd-kanaal-toe.html


Helaas is Ziggo nog steeds niet wakker te schudden met het toevoegen van meer HD aanbod. Vooral dure betaalpakketten zoals Film 1 en Fox Sports zouden geheel in HD kwaliteit te ontvangen moeten zijn.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Misschien is het bij UPC duurder omdat deze wel 4 HD kanalen van Film1 doorgeeft ?
 
Om je uit de droom te helpen, rick70, de premium pakketten bij UPC zijn goedkoper en volledig HD, Ziggo vraagt echter de hoofdprijs voor voornamelijk SD.
icon8.gif


Voorbeeld: Fox Sports bij UPC € 24,20 p/m alle 5 HD en bij Ziggo € 24,95 p/m slechts 1 HD. Zie hier een verschil, zo is het ook bij de andere premium pakketten.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Hohoho .... bij UPC heb je HD en geen bijna HD.... Bijna HD is gewoon duurder dan echt HD :shock: koekoek...

Weet je wat nu ook nog een probleem is. Het gaat Film1 (wat UPC/ Liberty Global is) gewoon de kop kosten, het niet aanbieden HD. De concurrent haalt gewoon links en rechts in. En dat alles omdat ziggo niet mee beweegt.

Wij hebben bijvoorbeeld Film1 juist om het niet HD zijn gestopt, content is redelijk in lijn met de kosten, maar dan wel in HD..... en niet zoals nu.

Jammer, jammer, jammer...
 
Normal, heb ik het over bijna HD gehad dan:?? Ik had het over volledig HD, daarmee bedoel ik alle 5 zenders in native HD.
 
Normal, heb ik het over bijna HD gehad dan:?? Ik had het over volledig HD, daarmee bedoel ik alle 5 zenders in native HD.

Het was sarcastisch bedoelt, je hebt helemaal gelijk met HD. Maar ziggo roeptoetered in de media dat ze betere SD kwaliteit leveren dan de standaard, ze noemen het bijna HD....

Vandaar mijn opmerking, ziggo praat nl alles goed wat fout is / recht wat gewoon krom is.

Dus ja.... voor de Ziggo prijs moet je 100% van de kanalen in 100% HD (en DTS) doorgezet krijgen en niet zoals nu (+ niet werkende VOD systeem van Film1)

maar he.... gaat niet gebeuren...dus.... wat doe je dan als klant?
 
Oké en sorry, maar ik vind dat gebral van Ziggo over bijna HD wel zulke grote waanzin, dat ik per definitie artikelen daarover niet eens ga lezen. En inderdaad voor Ziggo's prijzen 100 % HD waar beschikbaar. En DTS, zelfs op satelliet heb ik geen enkel kanaal dat DTS doorgeeft (Ik ontvang ruim 900 tv kanalen). Voordat een kabelboer dat gaat doen ben ik dood en begraven, ben ik bang. Nog nooit zelfs maar een insinuatie in die richting gelezen.

ZIGGO! WAKKER WORDEN!!!! Er is sd en er is Native HD en niets daartussen.
 
Laatst bewerkt door een moderator:
bij Ziggo slapen ze weer :sleep::sleep::sleep::sleep::sleep:
 
Weet iemand hier of Film1 bij KPN van echte HD kwaliteit is, of is dit de KPN HD kwaliteit?

Dat Ziggo niet wil/kan is tcoh wel duidelijk en wat ze ook beweren het gaat gewoon nooit gebeuren dat Film1 alles in HD bij Ziggo te zien zal zijn. Dus op zoek naar een alternatief....

Ik ben dan ook wel benieuwd of KPN een uitkomst is... iemand?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan