Film1 actie Ziggo

Sample

Forum Gebruiker
Berichten
529
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ziggo heeft het nog niet op de site vermeld staan.. maar het bericht van Totaaltv klopt.. Ziggo heeft een Film1 actie.. eerste 6 maanden 50% korting.
Het is niet bekend of dit alleen voor nieuwe klanten geld.
 

Bijlagen

  • Screenshot 2020-04-14 at 3.48.51 PM.png
    Screenshot 2020-04-14 at 3.48.51 PM.png
    47,3 KB · Weergaven: 158
Blijkbaar laat Ziggo zich weer kennen.. alleen voor nieuwe klanten...
 
Ach, Gedurende de hele gratis periode heb ik niet gekeken en ik heb niets gemist. Het leven gaat echt wel door zonder naar deze zenders te kijken.
 
Wat mij betreft nog altijd te veel geld. Film1 is een schim van wat het ooit was, er wordt alleen maar meuk toegevoegd en ze blijven de oude troep maar eindeloos herhalen. Ik vind lineaire filmkanalen fijn, zo zie je nog eens wat wat je normaal nooit zou kijken. Althans, dat was het geval onder Sony, toen er nog kwaliteit werd ingekocht. De films die ze nu vooral aanbieden zijn al een miljoen miljard keer voorbij gekomen op Veronica, of simpelweg TV-film onwaardig.
 
Film1 is helaas niet meer wat het geweest is, veel oude zooi

Wij hebben toen film1 weg gedaan omdat het abonnement te duur zou worden met de overstap naar de NEXT
 
dat ligt niet aan film1, maar aan de versnippering.
je kunt nu eenmaal niet aanbieden wat je voorheen wel kon inkopen, maar nu niet meer.
als content eigenaren het liever zelf in de markt zetten, zal het aanbod van dergelijke verzamelzenders uitdunnen.
en zolang iedereen er in blijft trappen en voor hetzelfde, meerdere abo's neemt en 3x zoveel gaat betalen, zal dit ook niet stoppen.
wat een vooruitgang toch, die on-demand platforms.
 
Wat op Film1 komt, staat ook op Movies&SeriesXL voor een deel en op Netflix voor een deel. Dan is Film1 aan een kant overbodig, of VodafoneZiggo zou het zelf terug moeten kopen als dit mag van de Europese commissie en dit dan weer samen met HBO lineaire kanalen aanbieden ipv Film1.
 
Wat jullie vergeten is dat beslissingen over wat er wordt aangeboden (én geproduceerd trouwens) worden genomen met behulp van algoritmes en die vinden een 100 miljoen mensen die een product een 7 geven, doorslaggevender dan 1 miljoen die een 10 geven, en dus verschraalt het aanbod gigantisch en krijgen we alleen nog eenheidsworst voorgeschoteld.
Het verdienmodel wint het te allen tijde van vernieuwing en andere culturele waarden. Vandaar dat alles ouwe zooi is... of lijkt want we hebben het al 100 keer gezien...

Vandaar de verschrikking die ze tegenwoordig 'franchises' noemen: succesformules blijven uitmelken zonder enige wezenlijke vernieuwing tot iedereen verder afgestompt is.
 
ach, ik kan wel genieten van af en toe een B film, vroeger lagen ze op het onderste schap van de videotheek, tegenwoordig komen ze gewoon langs ;) Wat ik nog steeds mis, is scifi chanel en zo, waar ze nog de echte Troma films uitzonden, zoals oa Toxic Avenger, en al die andere pulp ;)
 
Terug
Bovenaan