Film pakket

Ria77

Forum Gebruiker
Berichten
198
Hallo,

Ik kijk tv met zo'n Irdeto of Smith (dacht ik) kaartje in de tv.

Kan ik daar nu ook de Film zenders op ontvangen (als ik me daarop zou abonneren tenminste)?

Ik denk namelijk niet dat ik een hele mediabox wil alleen voor die paar zenders waar ik waarschijnlijk niet vaak naar zal kijken. Is die mediabox gratis trouwens en kan je dan ook met je kaartje blijven kijken?
 
Je betaalt niet extra abonnementskosten. Hoogstens betaal je 0,50 voor de Next.
Als je een mediabox toegestuurd krijgt, zit daar al een kaart in.
 
Dus de Next krijg je dan gratis en je kan met dezelfde tv zowel door middel van het kaartje als met die box kijken?
 
De Next krijg je wel pas met een bepaald soort abonnement. De XL die je bij de lagere abonnementen krijgt zou ik absoluut niet aanraden als je nu tevreden bent met je huidige abonnement.
 
Ik ben tevreden, hoewel hij minstens drie keer per dag even stopt met een error en na een minuut weer doorgaat.

Ik wil dan ook gewoon doorgaan met dat kaartje (dus lineair kijken) maar af en toe wil ik een zender terugkijken omdat er twee programma's tegelijk draaien die ik zou willen zien en heel af en toe zie ik een film ertussen die ik wil zien. That's all. Hele dagen zal dat kastje gewoon uitgeschakeld zijn. Ik heb geloof ik het op een na duurste abonnement.

Ik kijkt maar zelden op iets anders dan een tv naar de tv.
 
Terugkijken zou inderdaad kunnen met het Compleet Pakket en de MediaboxXL. Voordeel is dan ook dat je On Demand kunt kiezen uit de Film1 films en niet hoeft te wachten totdat de film lineair erop komt. Wellicht moet je dan wel een nieuw jaarcontract met Ziggo aangaan, geen idee hoe dat zit als je al het een-na-duurste pakket hebt zonder mediaboxXL.
 
Terug
Bovenaan