Film 1 stopt lineair

Status
Niet open voor verdere reacties.
Men heeft tegenwoordig een mooie app op de mediaboxen. Ook bereikbaar via 105. Maar ja, dat zijn weer 4 HD-kanalen weg... wordt wel tijd om wat meer kanalen (mits beschikbaar) te upgraden naar 1080i.
 
Ik kijk dan alleen via de apps... nooit via mediabox al helemaal niet via XL decoder... bij mij staat die XL decoder 90% van de tijd uit... alleen tijdens NASCAR/F1/F2 en Indycar staat dat ding aan.
Maar snap die zet van Film1 wel.. zo kunnen zij ook vaak sneller/langer films/series aanbieden soms zelfs voor een kleiner bedrag.
 
Eigenlijk snap ik die zet helemaal niet, enorm veel mensen willen juist nog lineair kijken en willen geen mediabox XL/Next of hun TV waar de apps niet meer werken. Dit is gewoon een domme besparingsmaatregel van Sony waar ze spijt van gaan krijgen.

Let op mijn woorden, Film1 bestaat over 2-3 jaar niet meer.
 
Dan mag de prijs ook wel omlaag. Tenslotte zijn er 4 kanalen minder. Nu betaal je voor de app en de kanalen dan alleen voor de app. En gezien het aanbod kan dat met gemak naar beneden richting 10 euro. Anders gooi ik het eruit. Ten opzichte van Netflix biedt Film1 de laatste tijd erg weinig nieuwe films. Je bent zo door het aanbod heen.
 
Uh... staat in het artikel...
Al enige tijd wordt meer de nadruk op verkoop van het OTT-abonnement gelegd.
Dit abonnement is rechtstreeks bij Film1 te koop en kost €7,95 per maand.

Het zal dan ook wel iets vergelijkbaars worden.
 
Uh... staat in het artikel...


Het zal dan ook wel iets vergelijkbaars worden.

Maar die app is er nog niet bij LG of op een Ziggo-box. Voor de ziggo-versie van de app betaal je 14,95. Hun eigen app is er nu alleen voor IOS of Android of via een Samsung tv. Alleen dat laatste schijnt niet goed te zijn als ik de geluiden lees.
 
Maar die app is er niet bij LG of op een Ziggo-box. Voor de ziggo-versie van de app betaal je 14,95.
en die app op de ziggo-box verdwijnt ook als ik de artikel goed begrijp.
 
Ik heb het artikel nu meerdere malen doorgelezen, maar nergens wordt gezegd dat de apps verdwijnen...
Enkel de reguliere inloggegevens werken niet. Overigens wordt het dus gewoon als Netflix en Videoland. Die verdwijnen ook niet.

Maar het maakt niet uit, wat wel of niet klopt... tegen de tijd dat Film1 de films uitzendt, zijn ze ook allang retail beschikbaar via downloads.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan