• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Film 1 en Sport 1 gratis... Nou mooi niet dus! En tweede decoder?

H

Hmmm

Ha,

Ik dacht laatst de finale van het WK eens te bekijken via Sport 1. Dat ging mooi niet!
Snapte d'r niets van dus heb ik de goeroes van de helpdesk gebeld. Die wisten mij te vertellen dat ik daar helemaal geen abonnement op heb. Waarop ik zei "da's grappig, want ik heb er al een maand of 6 naar gekeken..." Toen heb ik ff gechecked en Film 1 (en de rest) was ook weg! Tja, daar had ik dus volgens hem ook al geen recht op.

Storingen oplossen ho maar. ik ben al ik weet niet hoeveel euries kwijt aan belkosten met die pokkehelpdesk, de laatste keer duurde het drie weken voor ze mijn decopder weer in de lucht hadden!
En als je dan eens een voordeeltje hebt pakken ze het je weer af :'(

naarlingen...

En trouwens, ik kreeg een brief dat ik een decoder kan afhalen op het postkantoor, maar ik heb er al 1tje... Heeft iemand dat al eens eerder gehad? En deed die 2e decoder het gewoon? Voor op de slaapkamer... >:D


Mod: AUB berichten niet in kleur plaatsen (ik heb het nu aangepast), dat maakt het forum "rommelig".
 
W.b. Film 1/ Sport 1: wat is nou eigenlijk je punt? Je vindt het niet eerlijk dat ze je na een half jaar hebben afgesloten van een dienst waar je niet voor betaald hebt?
Ik heb hetzelfde gehad... heb die paar maanden optimaal genoten van Film 1 omdat ik wist dat ik er niet voor betaalde, en toen ik afgesloten werd had ik daar alle begrip voor.
 
En trouwens, ik kreeg een brief dat ik een decoder kan afhalen op het postkantoor, maar ik heb er al 1tje... Heeft iemand dat al eens eerder gehad? En deed die 2e decoder het gewoon? Voor op de slaapkamer...
Komt wel eens voor.
Daar is al een topic over.
 
Terug
Bovenaan