FF mijn gal spuwen over UPC

B

Bert

GVD klootzakken AAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGzo dat moest er even uit.

Ben vanaond aan het zappen op TV en wat zie ik, jawel MTV eraf.
Nu opzich vind ik het niet erg want ik keek er niet veel naar maar wat ik erger vond is wat er voor in de plaats is gekomen.

HOMESHOPPING

Hoe halen ze het in hun hoofd om zo'n waardeloze BALLE zender erop te zetten, wie kijkt daar nu naar?

BAH
 
8)
Nee, halen ze RAI Uno ineens weg! Ken ik niet meer lekker slapen! ;D
8)

PS. Dat is al weer een tijdje geleden, nu heb ik wallen onder mijn ogen en slik slaappilen ;D
 
En Cartoon Network... Ze zijn echt ZIEK in hun HOOFD... >:(

Ze dwingen iedereen UPC Digital à €HEELVEEL,-/maand te nemen... Nou mij dus lekker niet :}, ik neem digitale sattelliet >:D
 
Digitale satteliet????

Weet waar je aan begint!
Dit is net zo erg als UPC, mijn broer heeft zo'n ding, zonder abo ontvangt je vrijwel niets. Dan moet je dus zo' illigaal kaartje gaan kopen dat elke maand uit valt. Ook kun je maar op 1 TV tegelijkertijd iets zien(dus 1 programma voor ALLE aangesloten apparaten).

UPC digitaal kost ca 28 euro per maand, is veel maar niet HEEL VEEL.

Ohja cartoon network zou ik ook graag zien op de kabel maar op de satteliet is deze dus ook NIET gratis te bekijken!
 
Het is 100% legaal om een decoderkaartje te kopen dus je hoeft geen abo te nemen (volgens de vent die het komt installeren tenminste), en we houden wel gewoon analoge kabeltv hoor...

BTW met UPC Digital kun je ook maar op 1 tv iets ontvangen... ::)
 
HELEMAAL mee eens!!! Kunnen die eikels nou echt niet snappen dat hier geen hond op zit te wachten? Ben ook niet zo'n MTV-freak. maar van die homeshopping-ellende wordt niemand iets wijzer... He Mike, another amazing discovery! Ja ja >:D Eurosport hebben ze ons ook al afgepakt, wat wordt de volgende zender???
Bovendien is het zo dat er al ongeveer de halve dag op de commercieele zenders telsell etc te zien is. FUCK UPC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nog meer van die grappen en ik begin toch serieus te denken om een schotel aan te schaffen en alles wat maar enigszins met UPC te maken heeft het raam uit te flikkeren.
Zo en dat wou ik nu even kwijt!
 
Met satelliet kan je voor ongeveer 15 euro per jaar alle bekende Nederlandse zenders ontvangen (excl. regionale zenders). Voor het basispakket met o.a. eurosport, national geographic en discovery betaal je ongeveer 7 euro per maand. Dit alles via Canal Digitaal.
Een decoder plus schotel (complete set) kost bij megapool e.d. boven de 500 euro, maar er zijn gespecialiseerde zaken waar een complete set voor ongeveer 400 euro of zelfs minder is te krijgen. Nadeel van de satelliet is dat mtv nl nog niet legaal te ontvangen is, ketnet en vrt (belgie) is niet te ontvangen en bbc 1 en 2 ook niet (legaal dan). Cartoon network is ook niet (legaal) te krijgen. Illegaal weet ik niet zo veel vanaf.
cnn is wel gewoon te onvtvangen via de satelliet.
 
Ooit gehoord van een digitale satellietkaart voor in je pc waarvoor je ipv smartcards softwarecodecs gebruikt? >:D
 
Zeg Uhhhhhhhhh in deze Digitale Revolutie Zappen op TV

Heb je nog wel tijd om te Internetten

Remboooo heeft gelijk Verleg je grenzen, Zoek een hoger doel

Go Satilite en
"GVD klootzakken AAAAAAAAARRRRRRRRRGGGGGGGGGGGG" is iets minder dat helpt vast
 
Terug
Bovenaan