Feelgood-kerstfilm ondanks keiharde kritiek volop bekeken op Netflix: 'Slechtste kerstfilm ooit'

Netflix

RSS Feed
Berichten
3
Feelgood-kerstfilm ondanks keiharde kritiek volop bekeken op Netflix: 'Slechtste kerstfilm ooit'

Still 'Angel Falls Christmas' via TMDb

Netflix trapte december vorige week af met een reeks kerstfilms, helaas vallen ze niet allemaal even in de smaak. Vooral op Angel Falls Christmas (2021) klinkt veel kritiek. Desondanks is de feelgood-film nu al te vinden in de top 10 op Netflix.

Andere handige Netflix-pagina's:

In de top 10 op Netflix​


Angel Falls Christmas is inmiddels op plek 7 in de Netflix top 10 te vinden. Concrete kijkcijfers zijn niet bekend, maar met zo'n plaats is het duidelijk dat de kerstfilm massaal bekeken wordt in ons land. Helaas overtuigt de film niet. Vooral het acteerwerk kan op veel kritiek rekenen. Sommigen bestempelen de film op Twitter zelfs als "absoluut de slechtste kerstfilm ooit".

Kerstwens​


Chirurg Ally heeft net een promotie gekregen, maar wil toch extra diensten draaien met Kerstmis. Haar vriend, Josh, geeft het uiteindelijk op en in plaats van haar een aanzoek te doen maakt hij het uit. Hij wenst dat Ally kan begrijpen dat het leven meer is dan werk alleen en Ally wenst dat hij kan begrijpen waarom werk zo belangrijk is. De wensen worden gehoord door twee engelen…

Lees verder ...
 
Terug
Bovenaan