• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

fair use policy

J

Joep

Toch nog even doorgaand, ik weet het, een maand geleden vond ik 66Gb ook niet normaal, maar shoutcast heeft mijn leven en denkbeelden veranderd. Stel je nou eens voor dat je in een maand van 30 dagen, continu aan het streamen bent vanaf shoutcast. Aan het eind van de maand heb je 66Gb binnen, dat zou tot de volgende rekensom leiden:

66Gb=66000000 Kbyte, dat is dus 2200000Kbyte per dag, dat is weer 91666,67 kbyte p/u, dat is weer 1527,8 Kbyte per minuut, dat betekent weer 25,5Kbyte per seconde......

Wat nou fair use policy, als jij continu met 25kb aan het downen bent heeft niemand er last van... !!!! (dat je niet 25 cont. hebt weet ik ook wel, maar het is maar om te laten zien dat fair use niets te maken heeft met het aantal gig's wat je gebruikt )
 
Jawel, als iedereen dat doet is het meer dan 2 kB/s :)
Maar jij mag dat gewoon hoor, online muziek beluisteren beloven ze
 
heb zelf al 2 jaar chello hier , en in de begin tijd downde ik ook erg veel.
tegenwoordig game ik erg vaak online , en veel zaken downen zie ik het nut niet meer zo van in.
waar ik wel tegen aan loop de laatste maanden is dat mn UP load echt dramatisch is , wat voor een belangrijk deel op mensen terug te voeren is die die gigantische hoeveelheden data slurpen.
waarom zet je gewoon niet lekker de radio aan ipv online muziek te luisteren.
als je echt wat zou doen met die 66gig alee , maar dat geloof ik niet zo , dus ik denk dat een hoop mensen allerlei onzin downen en het gewoon wegpleuren .
en daar heb ik echt geen begrip voor .
gewoon abbo intrekken
wel ben ik voor een duidelijke limiet maar ik begrijp ook dat als ze een limiet gaan stellen , er een hoop mensen meer gaan downen .
ik zelf doe per dag een 100mb down en 100mb up , af en toe een drivertje of een demo , das alles .
dus een 6 gig per maand ongeveer , en dan zijn er die klagen over 5 gig? kan ik maar 1 ding op zeggen , heb meer waardering voor de dingen die je hebt , ook al lijkt alles vanzelfsprekend.
 
Ik was best wel verslaaft aan launchcast (wat nu klote is geworden en van yahoo) (geen verband?)
Toen heb ik een hoge downstream gehad voor een tijdje, internet radio gaat te slecht bij mij 's avonds constant haperingen en geklooi en slechte response tijden omdat ik mijn eigen lijn dicht trek.
Ik download gewoon wat ik nodig heb en heel af en toe een ISO tje, dan ben ik ook niet echt langer dan 3 uur mee bezig...
Volgens mij gaat fairuse bij mij best op, hoewel ik wel -vaak- internet, maar daar kunnen ze me niets van beschuldigen (24 uur erm 23 uur per dag online ;D)
 
hmja
Maxi-nl wat jij vind boeit mij niet zo eerlijk gezegd, ik heb mijn chello accountje al opgezegd service is 1 BRAKKE ZOOI vaker slechte speeds en die onnozele datalimiet als je teveel download, btw ik doe wel degelijk wat mijn mijn spul wat ik download , ik kijk de films ik speel de ps2 games vaak en ik luister veel mijn mp3's en ik zit ongeveer op 50 gig per maand kan wat minder zijn en kan wat meer zijn,, ikzelf stap over op cistron maxx adsl , ben ik van die klote service en dat gezeik van chello af, en oordeel niet over anderen want dat kunne ze zelf het beste..
 
Terug
Bovenaan