Fair Use Policy

S

saurfen

Hoi,

Kan iemand mij vertellen wat het max GB per maand is dat je mag downloaden met een classic abbonement? Ik weet wel dat het nergens meer vast staat door de FUP.. Maar er moet toch wel iemand zijn die eens een keer een waarschuwings mailtje kreeg of zelfs is afgesloten door te veel downloaden? Ik download de laatste tijd nogal veel HDTV materiaal en jah dat loopt toch wel eens op tot 30Gb per dag (0,5TB per maand?) en ik heb eigenlijk geen zin om gezeik met UPC te krijgen..

Grtz
 
Correct me if i'am wrong, maar ik heb hier nog niets gelezen dat iemand een waarschuwing gehad heeft voor het teveel downloaden.
(sinds de datalimiet afschaffing)
 
Waarom? Heb je nog wel genoeg tijd om het allemaal te kijken ???

Je zal vanzelf wel een waarschuwing krijgen als chello het een beetje te vind worden...
 
IK verwacht niet dat je een waarschuwing krijg. Ik heb inderdaad ook nog niets gelezen dat iemand na de datalmiiet afschaffing iets heeft ontvangen.

Zelf zat ik in december op ruim 400 gig, en ik had ook op dit forum gelezen dat er iemand was die meer dan 900 gig had gedownload dus als ik jou was zou ik me nergens zorgen om maken.
 
:o What the fokk, hoe doen jullie dat? Waar laten jullie die data?
Hebben jullie nog tijd om andere dingen te doen?

Jullie gedownloade dingen te kijken/spelen?
 
Meer dan de helft van wat ik download is niet compleet (corrupted files) of heb ik al een keer gezien gehad (niet door dat het om hetzelfde filmpje ging omdat het weer eens een keer onder een andere naam werd aangeboden).. Daarnaast lopen die hoge kwaliteit HDTV techdemo's van 1080p (1920x1080 progressive) op tot 100Mbit/s. Dus ik moet blij zijn als ik een kwartier per dag over hou aan nieuwe HDTV clips.. Kortom als je zo'n beetje iedere HDTV clip/techdemo probeerd te downloaden die je op het internet tegen komt zit je zo aan 30Gb per dag. Voornamelijk omdat er zo onwijs veel rotizooi tussen zit, heb ik dus niet echt veel problemen om de clips die ik wel mooi/leuk vindt te bewaren en de rest verdwijnt allemaal weer in de prullebak.

Weet iemand hier trouwens een goeie plaats om deze techdemo's te downloaden? Ik kan namelijk amper website vinden die echt goede HDTV tech clips aanbieden? (Ben voornamelijk opzoek naar demonstratie materiaal dat in winkels gebruikt wordt (niet dvds met lage resoluties, maar dus echt 1080p demonstratie materiaal)..
 
Persoonlijk denk ik wel dat je de grenzen aan het verkennen bent ! 900GB per maand en hoger is iets waarmee de meeste van ons geen ervaring hebben. Zou echt niet weten hoe ik dat zou moeten halen [ als ik dat al wil ] Maar goed, zolang je dus niets hoort is het toch goed ?
Joopata
 
900 per maand zal ik wel niet halen (ben niet elke dag bezig).. maar der zullen vast wel maanden tussen zitten dat ik tussen de 300 en 450Gb zit..
 
Terug
Bovenaan