Facturatie TV via Eneco.

B

Beowulf

Wie heeft er nog meer in de omgeving Rotterdam een brief gekregen dat UPC vanaf oktober zelf de facturatie gaat doen voor de Tv,en dit niet meer via de eindafrekening van Eneco doet.
Zal dit weer een puinhoop worden? of zit er weer een addertje onder het gras zoals we van UPC gewend zijn. ??? ???
 
In Sliedrecht ook.

Let op: Indien u al een van onze andere diensten afneemt (chello internet, Telefonie of Digitale Televisie van UPC), hoeft u dit antwoordtformulier niet terug te sturen.

Kwartaalbetaling???????????????????
 
Dit heeft mijns inziens gewoon te maken met het feit dat ze duidelijker de tarieven wilden demonstreren (en straks uiteraard voor dtv verhogen). Ik vroeg mij al af hoe ze dit gingen doen omdat ik via eneco betaal. Ik weet dus niet eens wat ik kwijt ben aan upc, maar goed om te weten. Ik zelf vind het beter als het zo gaat.
 
Alleen voor DTV? denk het niet.
Nu ze gehoord hebben dat de prijzen voor de analoge als digitale tv niet te hoog zijn,zullen ze volgend jaar met een GROTE prijsverhoging komen.
Ze moeten die boxen die ze nu weggeven toch weer ergens terug halen.
 
Beowulf zei:
Alleen voor DTV? denk het niet.
Nu ze gehoord hebben dat de prijzen voor de analoge als digitale tv niet te hoog zijn,zullen ze volgend jaar met een GROTE prijsverhoging komen.
Ze moeten die boxen die ze nu weggeven toch weer ergens terug halen.

Dat denk ik niet. Ten eerste omdat er dan alsnog wordt ingegrepen. Ten tweede omdat UPC dat niet kan doen ivm de concurrentie. Volgend jaar zal die flink toenemen met IPTV van KPN, Versatel en Wanadoo. Tiscali heeft ook plannen. Daarnaast is er nog concurrentie van de digitale ether van KPN en Digitenne en is de schotel van Canal Digitaal ook een goed alternatief. Ook lijkt de gang naar een vrije kabelmarkt ingezet.

Vanwege die toenemende concurrentie, moet UPC wel investeren in digitalisatie. Anders lopen ze achter de feiten aan en lopen klanten massaal weg. Komt er een grote prijsverhoging, gaan die klanten ook weg.

Die boxen hopen ze terug te verdienen met on-demand diensten.
 
Ik hoop dat je gelijk hebt Thijs085. ;D
Maar als ze de prijzen gaan opvoeren en ze veranderen niets in de algemene voorwaarden dan valt er weinig weg te lopen voor de al bestaande klanten.
Zodra ze die voorwaarden gaan aanpassen mag je bij wet nu dus opzeggen.
 
Heb de brief ook van UPC gekregen. Eigenlijk niet meer dan logisch denk ik. In de tijd dat Eneco eigenaar van de kabel was, was facturering via Eneco logisch. Na de overname door UPC niet meer. En nu je in Rotterdam ook andere energieleveranciers dan Enenco kan kiezen nog minder.
Zeker nu het tarief foor het analoge en digitale signaal geïntegreerd gaat worden zou het erg onpraktisch zijn dit toch nog steeds in een Eneco en een UPC deel te verdelen.
Neem al Chello, Digitale TV en UPC Freetime telefonie af, dus veranderd voor mij weinig, bedrag verschuift van de ene naar de andere factuur.

Wat IPTV als concurrent betreft: gezien de maximale capaciteit van ADSL2 van ik meen 20 MBit (en in de praktijk meestal hooguit 12) vraag ik me af of dit ooit echt een concurrent kan worden. Hoeveel internet bandbreedte houd je nog over als de bandbreedte voor IPTV en telefonie er af af gaat... begrijp dat je bij bv Versatel maar een 4 MBit lijn overhoudt. Weet niet waar KPN mee gaat komen, maar ook die zijn beperkt door de ADSL2 capaciteit neem ik aan.
UPC heeft via de kabel op dit moment al voldoende bandbreedte om mij een 20 MBit lijn aan te bieden waar ik de maximale snelheid meestal ook haal, met tegelijkertijd digitale TV en telefonie die mijn internetsnelheid niet beinvloed. Dat zie ik de IPTV concurrenten nog niet doen.

Digitenne is in beeldkwaliteit en zenderaanbod absoluut inferieur aan UPC Digital.

Canal Digital is een schitterend alternatief, maar mag geen schotel plaatsen.

Wat mij betreft mag UPC dus best iets duurder zijn dan de concurrentie zonder dat ik wegloop.
 
Nou Thijs085,in Januarie gaat de prijs dus met ruim 2 euro omhoog.
Ik had het al gezegd. >:(
 
Beowulf zei:
Nou Thijs085,in Januarie gaat de prijs dus met ruim 2 euro omhoog.
Ik had het al gezegd. >:(

UPC ook. In een bericht bij de aankondiging van UPC digitale televisie heeft UPC ooit gezegd dat de 15,53 (het analoge kijkgeld) als testtarief wordt ingevoerd. Het was dus al duidelijk dat dit bedrag zou wijzigen.
 
Terug
Bovenaan