F1 Pro TV koppelen lukt niet heb Ziggo Sport Totaal

MJonkers

Forum Gebruiker
Berichten
28
Heb lukt niet om te koppelen krijg de melding, zender 404 werkt

SORRY​

We vinden je abonnement niet​

Om gratis een F1 TV Pro abonnement te nemen, heb je wel een abonnement op Ziggo Sport Totaal bij Ziggo nodig. We kunnen nu geen actief Ziggo Sport Totaal pakket vinden.
Vandaag aangevraagd?
Controleer of de zender Ziggo Sport Racing op kanaal 404 al actief is op je mediabox en in Ziggo GO (ziggogo.tv of de apps).
Kanaal 404 nog niet actief? Het kan een uur duren tot de aanvraag volledig verwerkt is door onze systemen. Probeer het daarom later nog eens.
Tot die tijd kijk je Formule 1 uiteraard ook via kanaal 14 op je televisie of via Ziggo GO.
Heb je nog niet het juiste abonnement? Klik dan hier voor meer informatie. Of heb je hulp nodig, neem dan contact op met Ziggo via ziggo.nl/contact
 
Lijkt me een vraag voor webcare? Het abonnement is te zien in jouw "Mijn Ziggo"?
 
Niet op tv dus:

1615495102339.png
 
Nog niet, al zeggen ze al sinds de lancering van F1 TV dat ze het ook op Smart TV uitrollen. Dit jaar hebben ze een termijn genoemd: later dit jaar.

Via AptoideTV heb ik de Android telefoon app geinstalleerd.

Ik heb wel een draadloos (via usb) toetsenbord (met touch pad) gekocht. Met de vorige TV zag ik het hele menu scherm maar op z'n kant. De nieuwe TV laat maar een fractie van het scherm zien, maar toch heb ik in kunnen loggen en zelfs de tests vanochten kunnen bekijken. Beetje gokken waar je op klikt.
 
zou Chromecast werken? Heb ook nog een oude Tv die niet smart is maar met een oude (5/6 jaar oud ofzo?) Smart TV box kom ik een eind om zapp etc voor de kinderen beschibaar te maken. Merk wel dat het een oud kastje is veel apps doen het niet meer
 
Terug
Bovenaan