• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

F-secure onder Windows 8

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jacques19

Kortgeleden overgestapt op Windows 8. F-Secure kan niet meer geïnstalleerd worden. Installatie laat wel een icoon achter maar daar hangt niets achter. Probleem is bekend bij Ziggo maar er wordt niets aan gedaan. Ik durf mijn PC niet meer te gebruiken want die is nu onbeveiligd. Hebben anderen dezelfde ervaring? Volgens mij is er een nieuwe versie van F-Secure maar die wordt dan niet ondersteund door Ziggo. Heel vervelend.
 
Hoi,

Ziggo biedt gebruikers nu de mogelijkheid om de nieuwste versie van F-secure te installeren. Dit betreft een geheel nieuwe versie die ook onder Windows 8 functioneerd. Deze versie heb ik zelf reeds geïnstalleerd onder een test versie van Windows 8.

Wat echter wel mijn verbazing schetst is dat deze 'nieuwe' versie van F-secure geen eigen firewall meer heeft, in plaats hiervan maakt de nieuwe versie gebruik van de interne firewall van windows zelf.

Het laatste wat ik wil is hier gebruik van maken, zelf ben ik van mening als Ziggo of F-secure niet met een andere versie komt waarvan F-secure weer een eigen firewall heeft, ga ik deze opzeggen. Dit is mijn persoonlijke mening.
Of je dit wel of niet wilt moet je zelf bepalen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan