• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Even meekijken naar Wifi instellingen UBEE

  • Onderwerp starter Member 77582
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
M

Member 77582

Dag,

kan iemand even meekijken of mijn instellingen nu goed staan? Ik vroeg me met name bij 'ap isolate' en 'closed network' af of het ok was zo (naam en key heb ik uitgewist, maar zijn wel ingevuld in het modem natuurlijk)

Bij voorbaat dank! groet, siso

 
Er zijn boze tongen die beweren dat wps niet veilig is, dus uitzetten.
 
wps is alleen onveilig als je onbeperkt codes kunt proberen. Dan heb je het wachtwoord binnen een paar uur te pakken. Het schijnt dat Ziggo dit probleem nu op al hun routers opgelost heeft, maar, ik zou er ook niet op vertrouwen en wps uit zetten.

Ook over 'closed networks' zijn de meningen verdeeld. Het enige voordeel van aan zetten is dat je buren niet steeds jouw netwerk in hun lijstje zien. Qua veiligheid kan het zelfs averechts werken omdat jouw mobiele apparaten dan overal waar je bent, op zoek gaan naar die onthouden netwerken.
En ik heb gemerkt dat het bij sommige android toestellen langer duurt voordat je een verbinding met zo'n closed netwerk hebt. Dus laten zoals je het hebt staan.
 
Dank voor de reacties, ik heb het aangepast!

groet, siso
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan