Even Formule 1 cafe replay kijken... nou ja dan niet joh, ^%$^%$%^ Ziggo. Pfff.

Status
Niet open voor verdere reacties.

jowi

Forum Gebruiker
Berichten
1.060
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Gisteren Formule 1 cafe vergeten te kijken. Geen probleem, even menu, gids/replay... wat? Ik kan niet terug naar vrijdag scrollen? Wat is dat nou weer voor onzin... nou ja dan maar de Ziggo Go app proberen, en jawel, daar kan ik hem wel kijken... maar aangezien ik het lekker op TV wil zien, wil ik het beeld via airplay naar de Apple TV streamen... 'airplay is uitgeschakeld voor deze content'. WAAROM?!?!? Ik krijg hier echt onwijs jeuk van, dit soort onverklaarbare nonsens. Er is dus geen replay, en je 'mag' het alleen op je device zelf kijken? Nou Ziggo, st*rf maar lekker met je klantonvriendelijke replay. Dan kijk ik gewoon niet. Sukkels.
 
Even je box achterop uit en aanzetten en proberen of het dan weer lukt.

Anders je Horizonbox naar de fabrieksinstellingen zetten. Je tv gids is even van slag op je box.

Meer kun je hier vinden. Al is je gids niet leeg maar zeker niet compleet.

 
Laatst bewerkt door een moderator:
Nou Ziggo, st*rf maar lekker met je klantonvriendelijke replay. Dan kijk ik gewoon niet. Sukkels.
einde citaat.
Je
Overdijft
Wel
Intens
met deze reactie.
 
De 'herhaling' van Formule 1 Cafe wordt ook op het Ziggo Sport YouTube kanaal gezet vlak na de aflevering. Die kan je wel casten.
 
Toch is het wel vervelend hoor, Je bent ziggo klant, de replay ligt er (weer eens) uit, je gebruikt de ziggo go app met een ziggo verbinding/ip en je kan via de ziggo app niet een herhaling van een aflevering, uitgezonden op een ziggo kanaal, even via een ziggo verbinding casten naar je tv of naar de box zelf in je eigen huis... Want "je mag deze aflevering niet casten". Ondertussen kunnen we wel op de KPN wifi in de kroeg via de ziggo app op 421 live voetbal casten naar de tv.....
 
Kijk, PhosidoN snapt het. De rest accepteert het maar gewoon gelaten en stilzwijgend, betaalt gewoon als een zombie die 70-80 euro per maand, verwacht er niks voor terug, en vind eigenlijk dat ik maar zeur... man man man... wat een simpel onder de duim te houden, tam volkje zijn we toch geworden.
 
Punt gemaakt.
Omdat het topic vanaf dit punt teveel ontspoorde gaat er een slotje op.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan