ESPN5 en 6 worden geschrapt per 1 augustus 2021

Sample

Forum Gebruiker
Berichten
529
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
ESPN gaat volgens totaaltv.nl 2 zenders schrappen.

ESPN schrapt zenders: terug naar vier kanalen​

ESPN voert vanaf 1 augustus wijzingen in het kanalenaanbod door. Hierdoor gaat het aantal kanalen terug van zes naar vier.Bronnen in de distributiewereld lieten eerder deze week aan Totaal TV weten dat bij ESPN een wijziging wordt doorgevoerd. De betaalzender heeft desgevraagd de aankomende wijziging aan Totaal TV bevestigd. ESPN gaat terug van zes naar vier kanalen.

bron: https://www.totaaltv.nl/nieuws/espn-schrapt-zenders-terug-naar-vier-kanalen/
 
Ik zeur nooit over wat het kost, maar nu toch even wel. Ik mag toch wel verwachten dat het abonnement op ESPN 1-6 met minstens 10 of 15 euro zakt. 30,90 Euro is nu al belachelijk veel en vanaf 1 augustus helemaal. Afijn, afwachten maar. Time will tell.
 
Ik heb zelf nog het oude Fox Sport Totaal abonnement (nu ESPN Totaal). Ik ben benieuwd wat er nu gaat gebeuren.
 
En niet alleen 2 zenders kwijt maar als je alleen Eredivisie hebt, moet je dus nu compleet afnemen voor alle 4 de kanalen. Maar bij de slotdagen van de Eredivisie dus ook minder kans om je club lineair te zien. Je moet dus dan snel naar online. Ik denk dat ze straks veel opzeggingen gaan krijgen.
 
Ik ben ook benieuwd wat er gaat gebeuren met mijn abo op ESPN Eredivisie.
Momenteel nog op basis van een actie voor de helft van de prijs, die over een paar maanden afloopt.
Een vaste prijs van 17,95 per maand vind ik persoonlijk te hoog en zoals @martwout vanmorgen al terecht aangaf zit het er dik in dat je om het hele seizoen de wedstrijden van je favoriete club live te zien een abo moet nemen op alle 4 zenders wat ongetwijfeld meer gaat kosten dan € 17,95.
 
Er verandert weinig voor de eredivisie. Die zijn overwegend op ESPN1 en ESPN2 uitgezonden. En soms op ESPN3. De wijziging zit vooral on het verdwijnen van twee internationale kanalen vanwege het verliezen van uitzendrechten van bijvoorbeeld de Bundesliga. En hoe distributeurs nu de pakketten gaan indelen is niet aan ESPN maar aan de distributeurs. Er zullen distributeurs zijn die nu de drie Eredivisiekanalen in het basispakket aanbieden die vanaf 1 augustus alle kanalen in het basispakket gaan leveren. Dit heeft ook te maken met een wijziging in de structuur van doorgiftevergoeding.
 
Ik verwacht net als @C0re wel een verlaging van mijn abbonementskosten.. betaal voor ESPN compleet nu zo'n 25 EUR per maand.. als dat dan niet lager wordt.. zeg ik ESPN op.
 
Je verwijst wel naar een illegale organisatie.
IPTV staat voor internetprotocol tv en is een illegale stream voor tv-zenders in Nederland
 
Terug
Bovenaan