ESPN America uit zenderaanbod per 1 augustus

Status
Niet open voor verdere reacties.

daffie

Forum Gebruiker
Berichten
107
Zojuist dit stukje nieuws ontvangen per email. Ik begrijp dat het geen keuze is van Ziggo, maar een keuze van ESPN. Ik wilde alleen even aangeven hoe erg jammer ik het wel vind! En hopelijk dat er misschien wel een vervangende zender (in nabije toekomst) voor in de plaats komt. Het blijft toch erg leuk om zo nu en dan een baseball of hockey game te kijken :)
 
Jammer inderdaad. Kom er iets in de plaats voor terug?
 
Re:

Jammer inderdaad. Kom er iets in de plaats voor terug?

Ik lees net de mail op de telefoon. Er wordt alleen gemeld dat de zender per 1 augustus stopt met uitzenden. Over vervanging wordt niets gemeld. Wel wordt er aangegeven dat het extra pakket nog uitgebreid qua aanbod is en er per 1 juni al 3 zenders zijn toegevoegd.
 
Ze hebben niets toegevoegd alleen aangevuld en met wat voor een zenders!!!

Tv extra word steeds verder uitgekleed nu alweer een zender weg.

Wijziging zenderaanbod
Op dit moment is ESPN America onderdeel van het zenderaanbod in uw tv-abonnement TV Extra.
Helaas heef deze zender besloten per 1 augustus in het grootste deel van Europa te stoppen met uitzenden. Dat betekent dat ESPN America vanaf dat moment niet meer beschikbaar is en dus geen onderdeel meer uitmaakt van uw tv-abonnement.

Gr Arno
 
Er zijn net 3 zenders toegevoegd, nu gaat er 1 weg (zonder dat Ziggo er iets aan kan doen). Ga nu niet zeggen dat het Extra pakket verkleind wordt, dat is niet zo. Dat je niet blij bent met de keuze's van de nieuwe zender dat is een heel andere discussie.
 
Daar kan Ziggo niks aan doen dat deze zender weggaat.

Dat klopt dat ziggo er niets kan aan doen staat ook in de mail.
Ik weet niet hoelang jij TV Extra al hebt maar onder de tijd dat ik hem heb zijn er al bepaalde zenders uit het pakket gehaald en nu alweer een.
En wat krijgen we er voor terug weer zo een ....... zenders als de laatste 3 ????

Maar ieder zijn eigen mening ik kan het pakket altijd opzeggen.

Gr.Arno
 
ESPN America Stopt Per 1 Augustus

Net Binnen via Email: Heel Erg Jammer!


Zenderwijziging.


Geachte heer,


Binnenkort vindt er een wijziging plaats in uw zenderaanbod.

Wijziging zenderaanbod
Op dit moment is ESPN America onderdeel van het zenderaanbod in uw tv-abonnement TV Extra. Helaas heeft deze zender besloten per 1 augustus in het grootste deel van Europa te stoppen met uitzenden. Dat betekent dat ESPN America vanaf dat moment niet meer beschikbaar is en dus geen onderdeel meer uitmaakt van uw tv-abonnement.

Wij betreuren het verdwijnen van ESPN uit het TV Extra pakket, maar TV Extra is nog steeds het meest uitgebreide tv-abonnement van Ziggo met veel mooie en interessante zenders zoals Nat Geo Wild HD, RTL Lounge, History HD en Disney jr. Wij blijven natuurlijk ook kijken naar eventuele nieuwe interessante zenders. Zo hebben we per 1 juni drie nieuwe zenders toegevoegd. Uiteraard houden wij u op de hoogte van eventuele wijzigingen in uw zenderaanbod.


Met vriendelijke groet,

Harry de Haas
Directeur Consumentenmarkt
 
Op zich is het pakket van extra goed uitgebreid met zenders. merendeel kijk ik er niet van, maar de wetenschappelijke zenders hebben mijn interesse.
Maar het gaat bij mij een beetje om het principe. Er vervalt een zender, waarvoor wel geld wordt betaald. Je hebt 4 HD zenders en 30 Digitale zender extra tov een plus pakket. Daar betaal je 5 euro voor. Dus ESPN kan ongeveer een waarde hebben van 20 cent (?) per maand...
Tenminste ik neem aan dat Ziggo voor doorgifte een bedrag betaald aan ESPN. Dus 3 miljoen aansluitingen, waarvan misschien 25 % extra abo.
Dat is maandelijks 150.000 euro.
Of bezie ik dit nu verkeerd ? En wanneer komt er een opvolger, of houden we het open voor Fox.

Tenslotte staat kanaal 31 ook al maanden lang op zwart waar brabant10 zat.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan