• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

error 2040 op Humax 5200

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

Ad58

error 2040 bij ITV op Humax 5200

Sinds een week of twee begon mijn interactieve tv slechter te werken en sinds een paar dagen doet het helemaal niets meer.
Ik gebruik ITV om de VOD van HBO te bekijken. Momenteel start de ITV zeer traag op, als ie al opstart. Als het dan eindelijk lukt om een aanbieder te selecteren, in dit geval HBO en vervolgens een film of serie, krijg een een zwart scherm te zien en na een hele lange tijd de foutmelding error 2040.

Ik heb mijn modem gerest, (stekker er een poosje uit), mijn Humax idem, coax er in er uit, teruggezet naar fabrieksinstellingen, weer gereset met als resultaat nog steeds dezelfde klacht.

Dit is erg naar, want ik heb een prijzig abonnement op HBO en op deze wijze heb ik er niets aan.

Ik heb gebeld met de klantenservice van Ziggo en uiteindelijk moet ik mijn mijn HUMAX 5200 opsturen en krijg ik een andere.


Maar ik kan me niet voorstellen dat het aan mijn Humax ligt en ben bang dat ik nu voor niets een week zonder Humax zit.

Iemand suggesties?
 
Nou breekt mijn klomp! Op de site van Ziggo zie ik dat er voor mijn postcode een storing is, waardoor ITV niet werkt! Waarom weten die helpdesk medewerkers dat niet ??? Zou voor 10 april 15.30 opgelost moeten zijn...
Fijn dat ze je thuis allerlei handelingen laten verrichten, terwijl het probleem dus aan de zijde van Ziggo zit....:evil:
 
Storing is inmiddels opgeheven en ITV doet het weer. Ben ik blij dat ik mijn humax 5200c nog niet had opgestuurd....:evil:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan