• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Erotiek blokkeren

Status
Niet open voor verdere reacties.
J

Jetje78

Hoi,

Ik heb een TV-extra abonnement. Hier zit standaard erotiek bij.
Aangezien ik hier kinderen in huis heb en ikzelf geen interesse heb in het bekijken van Erotiek kanalen, wil ik deze liever niet meer ontvangen.

Ik weet dat dit geblokkeerd kan worden met een kinderslot, echter ik vind een kinderslot irritant. Ik wil gewoon van die erotiekzenders af.

Kan dit vanuit Ziggo geblokkeerd worden? Ik heb hier de helpdesk al voor gebeld, maar die verwijzen me door naar een erg duur telefoonnummer dat 65 cent per minuut kost.
En dan weet ik nog niet of het wel of niet kan.

Vandaar stel ik deze vraag hier :mrgreen:

Groetjes Jetje
 
Re:

Welke merk en type decoder heb je? Een oplossing die ik zelf zou weten, is alle kanalen die je open hebt in een favorietenlijst zetten mits je een decoder hebt die het kan. Bij de Humax 5100c heb ik of de kanalenlijst die Ziggo bied (cf de kanaalnummers van Ziggo) of een favorietenlijst. Bij die laatste veranderen de nummers in de volgorde die je aan de kanalen hebt gegeven maar zijn de niet geselecteerde kanalen niet in die lijst. Alleen als je een kind hebt die achterhaalt hoe je kan schakelen tussen de Ziggo-lijst en favorieten dan gaat dit spel niet op.
 
Zou toch zo makkelijk kunnen zijn, 10 jaar geleden kon ik het al: 'skip channel' of 'hide channel' en als je het kanaalnummer intypt kreeg je een optie om pincode in te vullen.

Jammer dat dit tegenwoordig niet in de digitale Ziggo techniek/ci/decoder zit...
 
Dat zit er wel in.
Dat heet het kinderslot, maar de topicstarter wil dat niet gebruiken omdat ze dat irritant vind.
 
Snap der wel. Met dat kinderslot wordt er meer geblokkeerd, dan je zou willen.
 
Tja, het wordt of een kinderslot, of niet. Volgens mij zijn er geen andere oplossingen.
 
je kunt bij de meeste boxen en tv's ook het kanaal zelf blokkeren, heb je het kinderslot niet voor nodig. Met de humaxen kan het iig(bewerken, vergrendelen via de kanalenlijst), maar de ts heeft het type tv of box niet opgegeven.
 
Het betreft een Samsung DCB H380R

Ik heb nu idd het kinderslot ingesteld, vanaf 16 jaar.
Het vervelende is echter dat, wanneer ik op een ander kanaal iets aan het kijken ben dat geschikt is voor 16 en ouder, ik telkens de pincode opnieuw kan intoetsen wanneer ik even gezapt heb. Zeker irritant wanneer ik in het donker een film aan het kijken ben ;)

Ik wil helemaal geen kinderslot op andere zenders, ik wil gewoon alleen de erotiek geblokkeerd hebben!

Wanneer je met dat kinderslot ook specifieke kanalen kunt blokkeren, is het probleem natuurlijk ook opgelost en heb ik er niks op tegen om dit te gebruiken.

Is dit dan mogelijk?

Ik ben niet zo slim met het instellen van die kastjes, ben al lang blij dat ik het zonder problemen kan gebruiken :oyeah:
 
Dat zit er wel in.
Dat heet het kinderslot, maar de topicstarter wil dat niet gebruiken omdat ze dat irritant vind.
Kinderslot is niet hetzelfde, channel skip/hide daarmee sla je ook de kanalen over waar je niet op geabonneerd bent.
Maar daar is in het verleden al over gesproken denk ik. (tvhome forum)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan