• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Erg trage classic in het weekend en s'avonda

B

bertje_b

Postcode 5704 (helmond brouwhuis): In het weekend en s'avonds trage classic verbinding (onder 100 kb) en overdag geen probleem (950 kb). Dit is meerdere malen getest op Eweka betaaldse nieuwsgropen op de UPC test site en op speedtest.nl(in veilige modus, zonder virusscanner etc en zonder router). De hele buurt heeft last van dit probleem het lijkt dan ook een capaciteitsprobleem zoals een jaar geleden. Toen is er een monteur geweest die niets kon doen. Hij heeft toen contact met UPC amsterdam gehad en een week later was het probleem verdwenen.

Iemand hier ook problemen mee?

Groet,
Bert
 
Ik woon ook in brouwhuis en heb er geen last van.
Een jaar geleden speelde het probleem idd ook.
Toen bleek na maanden klagen dat het idd een capaciteitsprobleem was.
Ik zal het de komende tijd voor je in de gaten haden.
Zodra ik er ook last van krijg, meld ik het meteen.
 
Lijkt wel erg op dit: https://ziggoforum.nl/topics/14216/
 
Laatst bewerkt door een moderator:
idd. ook ik download via eweka. en savonds, maar vooral in het weekend is de snelheid gecapt. ipv 900 haal ik 200 a 300 KB. zoals de voige poster aangaf is het volgens mij gewoon een streek van chello om heavy downloaders tegen te gaan.
 
Ik heb hier ook het zelde probleem in Brouwuis met Extreme.
Alweken onderstaande snelheden:

Overdag 200 -300 kb
S'avonds ca 500 kb
Snacht's na 0 :30 uur 2300 kb

Als ik contact opneem met Chello krijg ik een lullig mailtje terug dat het aan instellingen kan liggen op mijn PC.

Ik wordt er langzaam maar zeker wel erg pissig over.
 
Overdag 200 -300 kb
's avonds ca 500 kb
's nachts na 0 :30 uur 2300 kb

Dit is volgens mij wat een hele hoop extreme klanten op het moment zo ervaren. Voor zover ik begrepen heb uit een ander topic zijn er wel wat zaken aan het licht gekomen in het netwerk van UPC die deze problemen kan veroorzaken, ze schijnen bezig te zijn met een test, als dit goed zou uitpakken zou het bij een hoop extreme klanten de problemen verhelpen. Maar toch, het speelt nu alweer een aardig poosje en je hoort er niemand meer over. Op het moment zijn de Extreme snelheden 's middags en 's avonds vaak gelijk aan de snelheden van chello light, 's nachts en in de vroege ochtend over het algemeen volle bak.
 
Terug
Bovenaan