• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie

Status
Niet open voor verdere reacties.
T

thysone

Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie

Voetbalzender Eredivisie Live heet vanaf 1 augustus aanstaande FOX Sports Eredivisie. Onder de nieuwe naam zal het voetbalkanaal zich blijven profileren als de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal met live uitzendingen van de Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker. De naamswijziging houdt direct verband met de geplande introductie van een extra digitaal live voetbalkanaal met internationaal topvoetbal: FOX Sports International. Om beide zenders herkenbaar aan te kunnen bieden is er met FOX Sports gekozen voor één overkoepelende merknaam.
Eredivisie Media & Marketing
FOX Sports Eredivisie en het nieuw te lanceren FOX Sports International worden beiden geëxploiteerd door Eredivisie Media & Marketing (EMM), het mediabedrijf van FOX International Channels, de 18 Eredivisie Clubs, KNVB en Endemol. Het bedrijf wordt geleid door een directieteam bestaande uit Alex Tielbeke, Frank Rutten en Raymond van der Vliet. Van der Vliet zegt: “De laatste jaren is FOX Sports wereldwijd succesvol geïntroduceerd. Van Brazilië tot in Japan, Zuid Oost Azië en zeer binnenkort in Italië. We kijken er enorm naar uit om ook in het voetbalgekke Nederland de fans een nog betere beleving te bieden en een positieve bijdrage te leveren aan de nationale volkssport. Daar gaan we met veel plezier en passie onze best voor doen, met respect en waardering voor de rijke traditie van het voetbal in Nederland.”

Vanaf 1 augustus: Eredivisie Live wordt FOX Sports Eredivisie
FOX Sports Eredivisie blijft de thuisbasis van het beste van het Nederlandse voetbal. Met drie kanalen boordevol live Eredivisie, Jupiler League, KNVB beker voetbal en Nederlandse clubs in de UEFA Europa League, gepresenteerd door onder andere Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Alex Tielbeke: “Vanaf 1 augustus is het beste van het nationale voetbal te zien op FOX Sports Eredivisie. Vandaag kondigen we echter niet alleen een naamswijziging aan, maar introduceren we met FOX Sports International onder dezelfde merknaam een nieuwe, extra zender met internationaal topvoetbal. Om de synergie tussen beide zenders goed uit te drukken en om voor de fans een zo hoog mogelijke mate van herkenbaarheid en overzicht te realiseren is dit het juiste moment voor Eredivisie Live om de volgende fase in te gaan onder de gemeenschappelijke vlag van FOX Sports.”

Naast de honderden live wedstrijden blijft er op FOX Sports Eredivisie ook veel extra’s te zien: samenvattingen, Club TV van alle Eredivisie clubs, 90 Minutes en boeiende voetbaldocumentaires. De Eredivisie gaat vrijdag 2 augustus van start met de wedstrijd Ajax – Roda JC Kerkrade.

Vanaf 17 augustus: FOX Sports International
FOX Sports International biedt de fans vanaf 17 augustus een extra mogelijkheid om over twee kanalen ook een breed aanbod van internationaal topvoetbal rechtstreeks te ontvangen in de huiskamer. Met exclusief de Barclays Premier League, Serie A, FA Cup, League Cup, Coppa Italia, DFB Pokal en UEFA Europa League (met uitzondering van Nederlandse clubs). Frank Rutten: “Ons aanbod van live voetbal is de afgelopen jaren hard gegroeid. Met de Premier League en Serie A als meest recente aanwinsten zijn we op zoek gegaan naar een manier om de fans nog beter te kunnen bedienen. Met de introductie van een extra TV zender met internationaal voetbal hebben de fans een helder overzicht van het aanbod en wordt er meer flexibiliteit geboden om een eigen keuze te kunnen maken: FOX Sports Eredivisie voor al het belangrijkste Nederlandse voetbal, FOX Sports International voor een breed aanbod internationaal topvoetbal of beide zenders samen in één pakket met vijf kanalen.”

EMM voert momenteel gesprekken met alle TV aanbieders over de doorgifte van FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International.

Bron eredivisielive website

Update, Prijzen en pakketten bekend:
https://www.ziggo.nl/#producten/extra-zenders/fox-sports-eredivisie/

Enquête m.b.t het doorgeven van FOX sports in HD bij Ziggo:
https://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?t=44417
 
Laatst bewerkt door een moderator:
okee. wat betekent dat voor ons bij ziggo?
ik heb nu 4 eredivisielive kanalen, krijg ik dan ook straks alle 5 de fox sports kanalen? en hoeveel is daarvan in HD?
of gaat het abbonementsgeld omhoog?

sport1 is ook meteen een stuk minder aantrekkelijk zonder premier league en serie a. gaat die prijs omlaag of komt er een combi abbo?
 
Combi abonnement zou inderdaad aantrekkelijk zijn zolang Sport1 nog niet op de fles is gegaan. Als ze nou de Bundesliga ook nog hadden zou het helemaal prachtig zijn.. Waarom kunnen ze niet ook eventjes Sport1 kopen :)?
En inderdaad, hopelijk veel in HD!
 
Ben benieuwd naar de prijzen.

mijn vermoeden:

Fox sports eredivisie zal wel 17,95 blijven.

Fox international 7,50

Samen voor 22,50?


Dit zou voor Murdoch begrippen meevallen.
 
Aan FOX Sports Eredivisie zal niet veel meer dan alleen de naam veranderen denk ik.

Ik zelf vind FOX Sports International ( 1 kanaal ) voor de Barclays Premier League en Serie A echt te veels te krap. Sport 1 had op zaterdag en zondag soms wel 3 of 4 live wedstrijden tegelijk.

Ik zelf ben een groot fan van de premier league ( liverpool fan ) maar er komt dus 1 kanaal voor alle westrijden in beide league's dus dan ben ik altijd verbonden aan de keuze van de regie wat er live uitgezonden gaat worden. Mocht het dus een extra betaal zender worden, waar het wel op lijkt, zal ik het een maandje proberen en dan kan ik altijd nog opzeggen.

Voordeel is wel dat ik sport1 kan opzeggen, die had ik alleen maar voor engels voetbal :)
 
er komen 2 kanalen voor fox sport international.

is altijd nog wel minder inderdaad dan bij sport1, maar daar hadden ze ook de franse/spaanse/portugese/duitse en belgische competitie erbij.
dus dan vallen 2 kanalen voor de serie a en premier league nog mee.
 
Uit de huidige kanalen wordt dus een deel gehaald, wat tegen extra kosten bekeken kan worden op de 2 internationale kanalen.
Ga er wel een beetje vanuit dat de prijs voor de 3 NL kanalen omlaag gaat.
Je krijgt namelijk minder kanalen en een kleiner aanbod.
 
Uit de huidige kanalen wordt dus een deel gehaald, wat tegen extra kosten bekeken kan worden op de 2 internationale kanalen.
Ga er wel een beetje vanuit dat de prijs voor de 3 NL kanalen omlaag gaat.
Je krijgt namelijk minder kanalen en een kleiner aanbod.


Je krijgt minder voor meer, is gewoon een verkapte prijsverhoging. De prijs blijft inderdaad 18 euro maar daarvoor krijg je 1 kanaal minder en de bekertoernooien in Engeland en Duitsland kun je niet meer zien want dan mot je het internationaal pakket hebben. Enige voordeel is dat je 3 kanalen in HD krijgt maar dat mot je bij Ziggo ook nog maar afwachten en 12 euro voor 2 buitenlandse competities vind ik best wel veel.:no::no:
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan