EPG zenderoverzicht met programma's is niet compleet

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

Eldo

EPG zenderoverzicht met programma's is niet van de gehele avond zichtbaar

Sinds enkele weken zie ik bij EPG, zenderoverzicht, van sommige zenders wel alle programma's van die avond en van andere zenders zie ik alleen het tv programma wat op dat moment ook actief is. Ik kan dus geen programma opnemen omdat het veld bij die zender leeg is. Wanneer ik op 24 uur vooruit klik zie ik wel alle programma's van de volgende dag. Hoe krijg ik alle programma's wel te zien die op een avond actief zijn bij een tv zender. Bijvoorbeeld Ned. 1 zie ik als ik dit om 20.30 bekijk tot 20.30 uur het programma staan en daarna lege velden wel in blokken weer gegeven maar geen tekst met programma en kan dus ook niet vooruit opnemen. Wie kan mij helpen?
 
Ik heb de zelfde ervaring met mijn cisco 8485dvb, heb hem toen uitgezet omdat ik wel is vaker heb gehad en nu start hij niet meer op! Vind dat alle aanpassingen die ze tot nu hebben gedaan alleen maar een verslechtering van hoe het was!
 
Hier hetzelfde probleem op oude grijze cisco
EPG werkt half en diverse zenders reglmatig storingen met blokjes in beeld,
Dit alles na de nieuwe frequentie instellingen.

Hoop op snelle oplossing, anders bye bye Ziggo
 
Is niet alleen op Cisco ontvangers... op mijn Samsung SMT-C7140 hetzelfde euvel.. Onvolledige EPG informatie en "gaten" tussen de programma's.
 
ook op mijn Samsung tv uit 2014 missen iedere keer stukken vanuit de EPG.
Hoop dat dit gauw mag verbeteren
 
Ook ik heb problemen met de EPG, die maar informatie van 2 programmas vooruit aangeeft en op somige zenders helmaal niets vanaf het huidige programma. Ook is er regelmatig blokkerig beeld.

Deze problemen zijn er pas sinds de frequentie/netwerk wisseling, dus veroorzaakt door Ziggo zelf. Het is niet alleen storend en lastig programma informatie op te zoeken (moet nu via ziggo gids op internet) maar erger is dat ik geen opnames kan programmeren met PVR.

Ik ben verbaast dat deze problemen niet veel meer aandacht krijgen, zowel van gebruikers als Ziggo?
 
Deze problemen zijn er pas sinds de frequentie/netwerk wisseling, dus veroorzaakt door Ziggo zelf. Het is niet alleen storend en lastig programma informatie op te zoeken (moet nu via ziggo gids op internet) maar erger is dat ik geen opnames kan programmeren met PVR.

Je kunt altijd een opname programmeren op basis van zender en tijd. Tijdens de kerstvakantie waren we niet thuis maar ik heb op basis van gegevens uit de omroepgids programma's tweeënhalve week vooruit kunnen programmeren op de Humax 5200c. (Met de Cisco kan het overigens ook.)
Enige nadeel is dat je geen titel van de programma's krijgt als ze nog niet in de EPG zaten.
 
EPG

Klopt het kan ook anders maar dat is niet de structurele oplossing voor onderstaande probleem. Ziggo moet gewoon zorgen dat ePG naar behoren werkt en niet half. Dit is echt sinds de vernieuwing helaas geen verbetering.
 
Het probleem is bekend en er wordt aan gewerkt volgens de helpdesk medewerker die ik vanmorgen aan de lijn had.

Een reset naar fabrieksinstellingen en opnieuw zenders zoeken zorgde er bij mij (Cisco 8485) voor dat een aantal zenders wel weer EPG informatie tonen (maar niet allemaal).

Ziet er uit dat we wat geduld moeten hebben.
 
Hier ook onvolledig EPG op 2 samsung tv's en een samsung PVR, veel "geen informatie" te zien,heb de tvgids op mijn tablet er maar bijgezet.
Maar ook bij programma's waar wel EPG op zit klopt er een hoop niet, staat er soap/show bij een actiefilm.
Overigens wist bij mij de klantenservice van niets,dus of het nou echt bekend is bij Ziggo ??
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan