• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

EPG traag met aanvullen

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

bigbud68

Ik heb al een paar jaar een Samsung c7140a.

Het valt mij sinds een paar weken op dat de EPG info na het indrukken van Guide op een aantal zenders erg traag wordt aangevuld. Je moet dus echt even wachten op de info. Dit geldt met name voor de Ned. 1,2,3 zenders

En als alles eenmaal is aangevuld, en je van zender wisselt en daarna weer Guide oproept, moet weer alle info worden aangevuld. De decoder houdt de EPG info dus klaarblijkelijk niet even vast. weet ook eerlijk gezegd niet of dit zo zou moeten zijn. kan me voorstellen dat als de data van de EPG steeds snel wordt aangevuld, je dit niet merkt.

Dit is vrij irritant... Meer gebruikers deze ervaring?
 
EPG zeer Traag

Heb daar ook last van, maar zelfs bij meerdere zenders. Het is zeer traag of zelfs geen EPG informatie beschikbaar.
 
Dus als de Humax het ook heeft, zou het dus aan Ziggo kunnen liggen?

Omgeving: 4931 DK ( geertruidenberg, voormalig casema)
 
Doet mijn ontvanger ook. Echter op een andere tv met CI-module wordt de EPG wel snel gevuld, dus of het een probleem bij Ziggo is...
 
Ik merk het ook op een Humax. Vooral sinds Nederland 1,2,3 zijn omgezet naar NPO 1,2,3 blijven deze vaak leeg terwijl overig zenders al gevuld zijn.

Pas na lang wachten verschijnt te info.
Zeer irritant omdat je steeds minder voordeel hebt bij EPG op die manier.
 
Inderdaad, ik heb de samsung ook, en het is ERG storend dat dit zo lang moet duren.

soms duurt het wel enkele minuten voordat een bepaalde zender is geladen, en dan bedoel ik niet ergens in de toekomst, maar gewoon hetgeen op dat moment bezig zou moeten zijn, of het programma er NET na...

ERG irritant!!!
 
Herken het probleem. Ik heb ook de 7140 en heb vaak dat EPG van BBC1 en 2 leeg is en ook lang duurt tot deze gevuld is. In ieder geval langer dan 45 sec. en dat is vreemd, omdat alle EPG info elke 45 seconden verzonden wordt door Ziggo. Dat heb ik gechecked, en ook de info voor BBC komt elke 45 seconden langs.

Als een decoder door geheugengebrek niet de EPG van alle zenders van tevoren kan laden, zou hij toch op zijn minst in staat moeten zijn om van een zender die op dat moment getoond wordt direct (zodra de data voorbij komt) de data te laden en te tonen.
 
bij mijn humax 5050c zelfde probleem, lijkt steeds erger te worden, inderdaad met name npo1-2-3 laden erg traag in.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan