• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

EPG problemen

Status
Niet open voor verdere reacties.

FredR

Forum Gebruiker
Berichten
45
Na de frequentie veranderingen van januari hebben wij (3 huishoudens) last van een slecht werkende EPG. Bij veel zenders missen we na een uur vele programma's, niet alle maar enkele. dit is erg lastig aangezien we vrijwel niets meer kunnen opnemen.
Volgens de helpdesk komt dit door de verandering van frequenties.
er zou aan gewerkt worden.
Nu bestaat het probleem al enkele weken en volgens de helpdesk ligt het probleem bij de cisco HDrecorder en zouden zij met een update moeten komen.
Weet iemand hier misschien meer van ? wat kunnen we verwachten? Gaat dit weer een ellenlang afschuifspelletje worden waar de klanten de dupe van worden.

Fred
 
Inderdaad hier ook last van met de Cisco HD-recorder. De EPG voor vandaag is op veel zenders alleen de eerstkomende 2 programma's en daarna niets meer, de komende 2 dagen staat er wel alles, maar als je dan de volgende dag kijkt zijn de programma's die je de dag ervoor wel zag staan nu weer verdwenen.

Zeer irritant om opnames in te plannen!
 
De laatste twee dagen is hier (Uithuizen) het probleem met de cisco kennelijk opgelost want er is , gelukkig weer een volledige EPG.
:applause:
 
Volgens de helpdesk moet Cisco met een update komen en die was er gisteren nog niet.
hoop dat het snel opgelost is.

Fred
 
goede morgen ...

Het is goed geweest hier (zo'n 2 a drie dagen ....) maar helaas is het nu weer een puinhoop ...
Hoop dat Ziggo weer aan de goede knopjes draait , want het kan kennelijk we l ...
 
Gisterenavond was het weer een grote puinhoop. Een programma dat ik om 23.00u wilde opnemen stond pas tegen 22.30u in de lijst. Programma's opnemen lukt zo bijna niet meer.
 
'Domme' vraag: (heb zelf geen pvr): kun je als tijdelijke noodoplossing met een PVR geen opname plannen door start-tijd en eind-tijd en kanaal handmatig in te voeren, met eventueel een uitloop?
 
Domme vragen bestaan dus niet:wink: Ik heb op mijn Cisco wel eens een programma proberen op te nemen dat niet goed in de EPG stond maar dat mislukte. Als de zender ook analoog is kan het met een HD recorder maar dat kan niet de bedoeling zijn. Hoop dat Ziggo snel met een oplossing komt.
 
'Domme' vraag: (heb zelf geen pvr): kun je als tijdelijke noodoplossing met een PVR geen opname plannen door start-tijd en eind-tijd en kanaal handmatig in te voeren, met eventueel een uitloop?
Ja kan wel maar dan ga je terug in het stenentijdperk en daar heb ik dat ding niet voor aangeschaft,en als je geen programmagids hebt is het moeilijk op tijd opnemen,
kostte notabene 200 euris en nu is het waardeloos.
hoop dat cisco snel met een oplossing komt.
 
gisteren een update gehad van de cisco.
Ziet er al beter uit hopelijk blijft het zo.

fred
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan