• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Email bij UPC Digital

Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Remboooo

Hee ik heb een vraagje.
Hoe weet de settopbox van UPC Digital je emailadres en password? Als je de stekker eruit trekt en er weer in propt weet hij het namelijk nog steeds en je kunt het nergens in het menu instellen.

En vraagje nummero 2:
Ik had laatst een email ontvangen waar een link in stond. Toen ik op die link klikte flipte de settopbox echt helemaal: hij ging uit, het display aan de voorkant werd zwart, en er begon de tekst 88:88 op te knipperen. Toen werd het weer zwart. Ik ramde op het aan-knopje en hij zei dat de services werden afgesloten (wat dus erg vaag was, hij stond namelijk uit). Toen zette ik hem weer aan en toen deed alles het weer. Hoe kan dit? En is er iets leux mee te doen? Geeft dit aan hoe UPC het beveiligd heeft?

Reacties zijn natuurlijk welkom
 
MAC adres van de SETTOP box is bepalend voor je Username and Password. Het staat namelijk niet in je BOX. >:D
Als je ook chello ab. hebt en je Chello en je BOX met beiden hetzelfde emailadres wijzig je wachtwoord dan niet!! Je kunt dan namelijk niet meer emailen vanaf je BOX.

UPC is hier mee bezig om dat te herstellen. :<>

Heb namelijk zelf dit probleem gehad... :'(

Er schijnt straks wel een mogelijkheid te kommen om ook te kunnen internetten via de BOX, maar daar heb je nog geen software voor (wordt automatisch door UPC naar je BOX verzonden) Schijnt namelijk best vaak een UpDATE plaats te vinden (vooral 's nachts) Heb je je BOX uitgezet staat deze 's morgens weer aan. Dan weet je dus datr er een UpDATE geweest is...

Ook de printerpoort, firewire en smartcard werken nog niet.. Dit gaat in de toekomst volgens UPC nog allemaal komen.. (Tsja maar wanneer ??? ???)
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan