Elke nacht om 2:45 wordt mijn verbinding instabiel voor 1 uur

Status
Niet open voor verdere reacties.
L

Legeria

Ik speel een online mmorpg.
Elke avond rond een vast tijdstip ga ik linkdead , kan ik weer inloggen , even spelen en weer linkdead.
na een uur is het weer afgelopen en alles weer oke. Overdag of op andere tijden geen enkel probleem.
Zat te denken aan spyware ofzo , heb een full scran gedaan met zowel NAV 2004 als met AddAware 6.0, echter er wordt niets gevonden.
heeft iemand anders een oplossing of soortgelijk probleem?
 
is je verbinding alleen weg in dat spelletje of is je complete internet verbinding weg. Als het alleen dat spelletje is dan ligt het waarschijnlijk ergens op die game server. Is het je complete internet verbinding die kuren gaat vertonen dan kan het aan chello liggen. of aan je eigen computer. defrag ingesteld op een bepaalde tijd? Virus scanner ingesteld op die tijd?
 
kan wel kloppen, rond die tijd worden ongeveer 1.000.000 zeikmails gestuurd door chello in de vorm van waarschuwingen voor overmatig datagebruik >:( :(
 
kheb de laatste dagen mijn pc aangelaten om te downloaden.. zie altijd dat ik rond2/3 uur altijd 1 keer dc ga :S (zit op irc)
dat is best hinderlijk jah...
 
hm vreemd, maar rond die tijd heb ik ook last van disconnects (msn irc etc)
 
Meestal is mijn internet connectie dan nog wel actief, maar soms valt hij helemaal weg.
het zijn echter max 1 minuut storingen en dan is alles weer oke . Deze stroringen herhalen zich dan om de 3 minuten ongeveer.
Als ik dus uit het spel wordt gegooit ( Dark age of Camelot UK server), kan ik wel browsen op internet maar soms duurt het laden van een pagina wel 40 seconden en soms een page not found error. Ik heb ook alles uit de taskmanager gegooit dus ik denk niet dat het aan een sceduled defrag of scan kan liggen, tenzij deze nog ergens anders een eigen sceduler hebben?
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan