• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

EIT hangt op stream 18 en 23

Status
Niet open voor verdere reacties.

digitalekabeltelevisie

Forum Gebruiker
Berichten
835
Op dit moment hangt de playout van de EIT op (in ieder geval) stream 18 en 23. Er wordt oude EPG informatie verzonden, zowel voor nu/straks als voor schedule.

Dit is de nu straks info op stream 23, die is blijven hangen op 2013/05/09 net na 00:00. (UTC) De werkelijke tijd is 2013/05/09 20:48:15 (UTC)

eitpfstream23.pngDat betekent voor zenders in deze streams de nu/straks informatie niet getoond kan worden. Ook is de schedule EPG minder volledig als je naar deze zenders kijkt.

De EIT loopt wel vaak vast. Kan gebeuren, maar dan verwacht je toch een monitoring scriptje dat dat in de gaten houdt en de operators een melding geeft zodat zodat het hersteld kan worden.
 
Het is waar dat EPG op het moment (al wel een tijdje trouwens) een 'zooitje' is. Hier moet m.i. echt eens naar gekeken worden. Bellen Helpdesk heeft 0,0 zin, die volgen echt niet wat er gezegd wordt en je hoort er ook nooit meer wat over...
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan