Einde gemist spannende wedstrijd

mmhmjanssen

Forum Gebruiker
Berichten
36
Digitale TV
  1. Ziggo
Als volleybal liefhebber ben ik erg blij met het vele volleybal dat Ziggo Sport rechtstreeks uitzendt.
Gisteren (11-06-2019) was er de VNL wedstrijd Nederland - België die rond etenstijd werd gespeeld en uitgezonden op het Ziggo Sport kanaal. Dus maar besloten om dit programma op te nemen en later op mijn gemak te kijken.
Omdat de uitzending om 19.15 uur plotseling werd gestopt en werd voortgezet op de zender Ziggo TV (die vaker als een soort van "overloop" zender wordt gebruikt) miste ik de laatste en beslissende set.

Gelukkig hebben we ook nog ZiggoGo met ReplayTV dacht ik, dus daar maar even het einde bekijken. Maar tot mijn stomme verbazing geen replay voor dit programma. Nu kan ik me voorstellen dat voor de reguliere informatie die op dit kanaal wordt uitgezonden, replay TV weinig zin heeft. Maar waarom wordt er geen uitzondering gemaakt als op deze zender het slot van een ander programma wordt uitgezonden dat onder Replay TV valt?

Ten slotte maar even wat langer opgebleven om de samenvatting van deze wedstrijd te bekijken, want dan zullen er toch voornamelijk beelden van deze laatste (kortere) en beslissende set worden getoond, zeker nu deze de reguliere uitzending niet haalde. Maar nee, slechts een paar punten. Erg jammer allemaal. Zeker als je in aanmerking neemt dat die samenvatting maar liefst 4 keer wordt herhaald (in Replay TV). Waarom i.p.v. één herhaling niet gewoon het staartje van de wedstrijd alsnog uitzenden op de zender Ziggo Sport, zodat dit ook naderhand kan worden bekeken. Bijvoorbeeld 's nachts.
Dan is er nog meer plezier om te delen met Ziggo!
 
Terug
Bovenaan