• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Eigen zender lijst maken

  • Onderwerp starter nickwilligen
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
N

nickwilligen

Zo eindelijk vandaag na 3 jaar overgestapt van KPN naar Ziggo , meteen de hdd recorder erbij genomen , nu heb ik een vraag over de SMT-C7140 , Is het mogelijk om een eigen zenderlijst te maken
ik heb een tv extra pakket maar bijv. geen film 1 en hbo (daar hebben ze immers netflix en een ander niet nader te noemen programma voor uitgevonden) nu wil ik weten of het mogelijk is deze zenders uit de epg/gids te verwijderen of te verbergen !
 
Laatst bewerkt door een moderator:
Dat kan als je een eigen lijst aan maakt.

Daar zet je alle zenders in waar je naar wilt kijken.

Alle zenders staan standaard in zenderlijst.
 
Je kunt hiervoor een favorietenlijstje gebruiken. Druk op OK om de zenderlijst op te roepen en vervolgens op GEEL. Geef vervolgens een naam op en volg de instructie op het scherm. Je de lijst daarna oproepen met FAV of OK, met de pijltjes links en rechts kun je van lijst wisselen. Met BLAUW kun je eventueel de volgorde aanpassen.
 
maar ze blijven dus wel in de epg lijst staan en daar zou ik ze het liefst zien verdwijnen maar dat gaat denk ik niet...
 
Je krijgt in de EPG alleen de zenders uit de huidige lijst te zien. Eventueel kun je van lijst wisselen met de FAV-knop.
 
Ik wil jullie bedanken voor de info !! het werkt super epg staat nu ook op favorieten , dus alleen de zenders die ik leuk vindt. Dankjulliewel !
 
Je krijgt in de EPG alleen de zenders uit de huidige lijst te zien. Eventueel kun je van lijst wisselen met de FAV-knop.
Hallo, dit geldt niet voor de horizonbox want ik krijg mn favorieten niet in de gids. Enige hulp zou welkom zijn. Alvast bedankt
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan