Eigen modem

Cwes23311

Forum Gebruiker
Berichten
2
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Goedenavond.

Ik woon op een 1 kamer appartement.
We hebben hier Ziggo internet (alleen wifi, kabel willen ze niet leggen)
De modem staat in een andere Kamer.
Ik heb hier wel een tv radio aansluiting .

Nu is mijn vraag, kan ik hier ook een eigen modem aansltuing via coax, zodat ik hier een kabel naar mijn Playstation kan doen?

M.v.g c westerhof
 
Ligt er geheel aan of je huurder bent van je appartement en deze is gesplitst zodat je ook een eigen adres hebt.

Je kunt dit zelf ook terug vinden door de aanvraag in te vullen en de postcode huisnummer check te doen. Deze moet dan wel op jouw naam staan.
 
een andere oplossing zou kunnen zijn als het geen zelfstandige woonruimte is, om moca tet gebruiken, daarmee kun je de coax kabel gebruiken om internet door te geven, aangezien je wel een RTV aansluiting hebt is de kans groot dat in de zelfde ruimte waar het modem staat ook een kabel loopt naar je RTV aansluiting in jou kamer
 
je wilt je eigen coax, om een modem aan te sluiten?
Het heeft heel wat voeten in de aarde om bij ziggo een eigen groene kabel te krijgen. Qua kosten en administratie niet de makkelijkste weg.
Het is toch veel simpeler om vanaf het huidige modem een utp-kabel naar je kamertje te trekken. Misschien nog ergens een switch of accespoint ertussen, en je kan volgas gamen.
 
De vraagsteller geeft geen antwoord op de inmiddels gestelde vragen.

Je huurt dus een kamer van een woning?
een appartement is geen kamer van een woning. een appartement is een gesplitst deel van een gebouw met een vve.

Daarom mijn vraag is dit vastgelegd bij de notaris. Dan heeft deze kamer een eigen huisnummer. Wil de gebouwenbeheerder of de VVE hier geen toestemming voor verlenen dan wordt dit lastig.
 
Aangezien de TS het over een 1 kamer appartement én en een modem op de andere kamer heeft denk ik dat het wel één woonhuis is wat is opgesplitst. Soort studenten huis of expat opzet. Zie je ook veel hier gebeuren, adres er maar 1 dus geen aparte nummers en aansluitingen. UTP kabel doortrekken is dan denk ik het snelste. Maar alleen de TS kan antwoorden op onze vragen.
 
Ach, er ligt genoeg op het zilveren presenteerblaadje nu... eerst maar eens melden weer :)
 
Ben ik mee eens @xray79
Tegenover mij staat een appartementencomplex welke uit 1 kamer apartementen bestaat bestaat wel alles gesplitst met eigen huisnummers.
 
Terug
Bovenaan