• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Eerste indruk bij gebrek aan vastlopers...

  • Onderwerp starter carlo.van.orsouw
  • Startdatum
Status
Niet open voor verdere reacties.
C

carlo.van.orsouw

De update verliep zoals verwacht..

Hierna heb ik eerst de primaire functionaliteit getest (Guide, oude portal, etc..)

Ik weet dat er gevraagd is om vooraal de fouten te melden en niet direct de userinterface zelf maar bij gebrek aan vastlopers ;-) heb ik toch een aantal zaken op een rijtje gezet.

De nieuwe portal start snel en goed op .. Op het oog ziet deze er netjes -en in ieder geval beter dan de oude iTV- uit..

Ik startte meet de 5100c decoder op een kleinbeeld tv'tje... dat werkt dus niet.. titels zijn niet te lezen.. Hierna op mijn LCD aangesloten waarop je dit probleem niet hebt. Echter in kunnen stellen hoe de titels getoond worden lijkt me gewenst.. (1 rij titels/ 2 rijen titels/ een lijst met iconen of zelfs een lijst met alleen text)

Films die gestart worden starten erg snel met afspelen dit werkt erg prettig

Het stopzetten / vooruitspoelen van films echter is minder prettig aangezien er alleen een percentage getoond wordt. Dit samen met het feit dat een film niet 'voortgezet' wordt bij opnieuw kiezen maakt het lastig. De huidige en totale tijd zijn wat mij betrefd een vereiste.

De Resume functie zou ook weer erg wenselijk zijn om terug te zien.

Diverse titels die geen afbeelding hebben waren blijkbaar niet meer beschikbaar.. Maar waarom worden ze dan nog in de lijst opgenomen.

Met andere woorden, een prima start van een nieuw platform zou ik zo zeggen... Er vanuit gaande dat er nog veel aangepast wordt voordat dit live gaat, ben en blijf ik zeer positief over deze veranderingen...

mvg, Carlo
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan