• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

eerlijk duurt het langst.........

jafo

Forum Gebruiker
Berichten
74
Internet
  1. Ziggo
Digitale TV
  1. Ziggo
Ik was degene die zonodig hier tegen heilige huisjes moest aantrappen, hier is het vervolg.

Demon internet kwam 1,5 week eerder dan verwacht. Gelijk de boel omgebouwd, geprobeerd en drie dagen voor de welkomstmail had ik al gigabytes naar binnen. De nieuwsserver van Demon is redelijk qua retentie en oohh hemel weinig incompletes. Als je een film wilt "leechen" lukt het wel met of zonder pars.
Je krijgt 3 draadjes van 0,5 Mbit per stuk en overdag loopt het als een trein. In een uur of 6 had ik een film wel binnen.

Totdat ik 4 dagen geleden merkte dat er 1 draadje niet wilde. Demon gebeld en ja hoor... er zijn capaciteitsproblemen en we hebben alle klanten 1 draadje gekort!! Op mijn vraag waarom en hoe lang, week, maand, jaar kreeg ik een UPC antwoord: weten we niet!!(misschien een overgelopen helpdesk medewerker?).

Uit pure pissigheid heb ik een betaalserver genomen, en geloof het of niet, bijna nul incompletes en een retentie van 20 dagen. Hij geeft mij 4 draadjes en ik zuig nu 4 tot 5 Mbit naar binnen.

Parallel laat ik demon natuurlijk meelopen dus die ene Mbit zijn ze toch kwijt alleen betaal ik geen €65 maar er komt $18 bij voor de payserver.

Verder heb ik niets te huilen bij Demon, als je HTTP of FTP download komt het met een snelheid van het licht naar binnen (ik heb 1 MBYTE/sec gezien) dus ik kan eenieder die het KAN krijgen aanraden om te overstap te maken.

PS: Ik heb Chello al wel 2 maal een fax gestuurd maar die eenhersencelligen begrijpen niet dat ik er echt van af wil. Laatste telefoongesprek heb ik gemeld dat het voor mij klaar is, en dat ze er wel uit komen.

Succes,

J@fo
 
Blij dat je tevreden bent.


Aangezien ik totaal onbekend ben met het fenomeen "nieuwsserver" zou je misschien eens uit willen leggen wat je bedoeld met een "draadje"
Ik ben nou eenmaal een DC++ gebruiker vandaar dus.... :D

(momenteel CD 4 van Knights of the old republic met 139 Kbyte)
 
1 hersencel is nog teveel bij sjello  >:(
Ze hebben me gecapped afgelopen zaterdag nu kun je bellen
mailen wat je wild maar geen hemel of aarder krijg je daar in beweging volgens mij zitten die gasten alleen maar op hun reet de heledag koffie te zuipen ze weten nergens van af
de 1 zegt dat er geen datalimiet is de andere zeg dat die 100Gb is voor een plus abo de andere zegt is geen limiet de andere zegt dat ook wat moet je hier nou mee van daar die herzen cellen daar staat zeker weten op nul 0 helemaal niks hebben die gasten
het woord SERVICE kennen ze daar dus ook niet komt totaal niet voor in het woorden boek bij hun
1 draadje is een lijntje zo kun je er een aantal aan zetten 4 draadjes hallen alle 4 1 apparte file of gezamelijk 1 file binnen ligt aan je  server proggy 

Tis dat ik hiero geen demon.nl kan krijgen anders was ik  al gelijk over gestapt
 
En als iedereen die het kan krijgen over gaat dan wordt je binnen de kortste keren nog een draadje gekort.
 
ja hier nog zo een gelukkige kabel gebruiker van de eerste dag van al hun diensten op hun straf bankje gezet zonder enige berichtgeving (waarschuwing per email ) kost waarschijnlijk al teveel data verkeers kosten ,voor het noodleidende Chello.
Werkelijk schandalig ,tijdens telefonisch contact kreeg ik te horen dat ik teveel data had verbruikt deze maand waarop mijn vraag was ,wat voor hun rechtvaardig aan data was kreeg ik een zeer diplomatiek antwoord het gemiddelde van de alle clienten ,en toen ik vroeg hoeveel dat dan was konden ze me daar geen antwoord opgeven ??? ook dat ik geen waarschuwing bericht had gehad kreeg ik het antwoord DAT SPIJT ONS creatief antwoord hoor.
erg duidelijk .ze moeten maar lekker doorgaan met reclame maken over het downloaden van bijv. de filmpjes van idols en voetbal live en dergelijke kunnen ze iedereen eraf knallen.
Ga zo door jongens .
En dan nog iets als je internet via de kabel heb dan kan je je tv doorgifte niet opzeggen bent verplicht dat te behouden ,naar mijn weten heet dat koppel verkoop en dat is bij de wet verboden!
Ook heb nog nooit mijn 100 gulden borg terug gekregen van de retour van de fimbox dat is al jaren geleden.
Dus UPC morgen sta ik op de ceintuurbaan om de hele boel op te zeggen . Ik schaam me dat ik in het verleden vrienden heb aanbevolen om Chello te nemen.
 
Terug
Bovenaan