• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

een vraagje over het opzeggen van chello

Status
Niet open voor verdere reacties.
W

Waylander

Ik wil vandaag me chello op gaan zeggen ik heb het opzegformulier al uitgeprint.
Maar ik heb daar een vraagje over, bij punt 2 staat "hierbij zeg ik, met in achtneming van de geldende opzegtermijn van 1 kalendermaand, de volgende abbonementen van UPC op".
Dat moet dus Chello internet zijn en dan moet ik daar een opzegdatum invullen maar welke datum kan ik daar dan het beste invullen?
Gewoon de datum van vandaag?
En zijn er nog andere dingen waar ik op moet letten bij het opzeggen van me chello abbo , tips zijn welkom :)
 
Je hebt 1 maand opzegtermijn..als je de datum van vandaag invult heb je nog internet voor de maand februari en je betaalt dus ook nog alleen maar voor die maand.

De brief moet in iedergeval door de post afgestempeld zijn voor de 1e van de maand. Als je per direct op wilt zeggen moet je dit weekeinde de brief versturen.

Als je nog even hebt stuur hem dan in de eerste week van februari en dan weet je zeker dat het eind maart afgelopen is.
 
ik heb ongeveer hetzelfde probleem

ik wil mijn chello+ opzeggen maar mijn abbo loopt nog tot juni 2004

zijn er manieren om toch van dit jaarabbo af te komen??/
 
gewoon veel data verkeer verbruiken ,word je gekort heb je het recht om op te zeggen ;(Dmoet je niet van te voren zijn gewaarschuwd)dan zeg je op reden contact breuk :P
 
in de algemene voorwaarden is niets te lezen over het gebruik van een speciaal opzeg formulier, ik heb dan ook gewoon een brief gestuurd en u raad het al geen antwoord gekregen, daarna heb ik een aangetekende brief gestuurd en tot op heden nog niets venomen, ik stop over een maand na verzending gewoon met betalen en laat door de giro het nummer van upc gewoon blokkeren.Wat dan volgt zien we daarna wel.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan