Een titel of ongeveer tijdblok terugkijken

koekeloeren

Forum Gebruiker
Berichten
3
is het nu echt niet mogelijk om een show terug te kijken met een juiste start en eindtijd?
formule 1 cafe terugkijken zit je eerst 30 min naar een voetbal iets te kijken, mag aannemen dat upc hun start en eindtijden wel weet?
iets anders terugkijken weer het gekloot dat je ergens midden in valt en het begin mag zoeken of nog fijner een show selecteren en het begin niet te vinden.
hoef geen netflix maar kanonnen zeg wat een belabberd iets dat terugkijken.

mag toch hopen dat er iemand wat markers kan zetten op de juiste momenten
 
Kan het niet liggen aan het voorgaande programma dat uitloopt. Anders even opnemen en dan doorspoelen tot je geen "voetbal" meer ziet op je tijdsbalk
 

Bijlagen

  • Schermafbeelding 2021-07-02 om 17.05.44.png
    Schermafbeelding 2021-07-02 om 17.05.44.png
    1,6 MB · Weergaven: 90
Piente,
Het gaat om terugkijken, dan weet onze provider toch wanneer een programma WEL is gestart.
Er zal toch wel een marker kunnen worden gezet bij een begin en eind zonder een 90 min balk te moeten door scrollen?
Afgezien daarvan ook al scroll je erdoor dan nog gebeurd het vaak zat dat het eind er niet eens inzit of als je pech hebt het begin.
Waarom een vermelding van programma namen die je terug kan kijken als het programma niet eens volledig aanwezig wordt weergegeven in het aangereikte blok.
 
Ik snap je frustratie hoor, het verschilt per zender maar kan erg irritant zijn.
Ik denk alleen dat het zetten van die markers niet zo makkelijk zal zijn. Wie gaat de hele dag door markers zetten op 80+ kanalen? Volgens mij ‘weet’ Ziggo niet wanneer een programma gestart wordt, ze krijgen gewoon een stream door van de zender.
In een grijs verleden in de tijd van de VHS videorecorders is het marker idee wel geprobeerd, zie https://en.wikipedia.org/wiki/Programme_Delivery_Control?wprov=sfti1
Volgens mij leverde dit in Nederland meer ellende dan plezier op, omdat het signaal te laat was of soms uitbleef, gingen veel opnames toch nog mis.
 
Michieldejong, yup die ken ik nog met die barcodes enzo. gelukkig werkte die mn bij onze provider niet.
best teleurstellend anno 2021 dat als je een serie weer wil oppakken je een ongeluk zoekt naar de afleveringen
 
Wat ik nou juist het fijne vind aan het huidige systeem is hoe het met series omgaat. Ik volg nogal wat series en probeer die nooit ‘live’ te kijken dus neem alles op. Werkt bijna altijd prima, of er nou een week overgeslagen wordt, of opeens een dubbele aflevering, wordt netjes opgenomen.
 
Met alles wat ik opneem mis ik eigenlijk nooit het begin of het einde. Dit kan ook zijn dat ik opneem terwijl de uitzending nog gaande is.
Het kan wel eens voorkomen dat ik 1 á 3 minuuten naar voren moet gaan om de start goed op te pakken. Meest van tijd bij Railaway of eerder gestart of later gestopt
 
Terug
Bovenaan