• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

Een combinatie pakket: freetime en chello classic

G

Gideon

Vanaf vandaag 22 maart 2005 heb ik een combinatie pakket afgesloten bij UPC. De freetime digitale telefonie gecombineerd met een chello classic abbonoment. En ook vandaag pas deze site ondekt. Eigenlijk had ik deze site eerder moeten ontdekken, omdat ik nu toch met heel wat vragen zit.
Het enigste voordeel wat aan het combinatie pakket is dat de kosten een stuk minder gaan worden, de nadelen die ik misschien ga ondervinden wil ik graag beantwoord hebben.

Ik heb thuis drie pc staan en een xbox en hebben allemaal een internet verbinding nodig. De internet verbindingen deel ik op met een e-tech router rtvp03 AdSL/Cable Router. De de huistelefoon wat ik heb is de Panasonic KXA115CE met nummer weergave.

Nu wil ik graag weten of mij router nog steeds geschikt is om een het internet te kunnen verdelen over mij pc's en xbox?
Of de nummer weergave het nog steeds doet met deze telefoon?
En of ik meerder telefoons kan aansluiten?

Als dit allemaal niet kan wat kan ik er tegen doen, zodat het allemaal werkt. Het beste is natuurlijk om alles te op te zeggen, maar dat wil ik voorlopig nog niet doen!

Bedankt alvast
 
Die E-tech rtvp adsl/cable router zou achter het Arrismodem ook gewoon moeten werken.

Wat betreft nummerweergave:
a - dat moet je apart aanvragen
b - UPC ondersteund alleen FSK (geavanceerder dan DTMF dat door KPN wordt gebruikt)
Of jouw Panasonic KXA115CE FSK ondersteund weet ik niet omdat ik via Google in de gauwigheid niets van dit model kon vinden.
Kijk even in de handleiding, maar als je met jouw telefoon voor nummerweergave kunt kiezen uit 2 systemen zal het waarschijnlijk wel werken.
 
Ik sluit me geheel aan bij Johnny54. Maar om deze vraag nog terug te komen ...
Gideon zei:
En of ik meerder telefoons kan aansluiten?

Ja dat moet mogelijk zijn. Je kan er net zoals bij je oude situatie (waarschijnlijk KPN) verschillende toestellen er op aansluiten. Ik gebruik bijvoorbeeld gewoon 1 DECT basisstation met nog 4 ondersteunende toestellen. Zo heb ik door heel het huis een telefoon staan. Maar met kabels kan je het uiteraard ook gewoon doen.

De enige toestellen die sowieso niet werken met UPC zijn de isdn- en de pulse toestellen ;)
 
Terug
Bovenaan