• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

E48-32 geen signaal

Status
Niet open voor verdere reacties.
A

alphie

Krijg deze kreet al sinds een paar maanden voor kanaal 142 (E-Entertainment) helaas de laatste 3 weken ook op 601, 602 en 604 (BBC 1,2 en 4). Ben alle kabels nagelopen omdat ik dat weleens ergens had gelezen en alles klopt. Ben een dame op leeftijd (77) en niet zo héél erg technisch. Wie oh wie kan me helpen. Ziggo al paar keer geprobeerd te bellen maar daar blijf je ook maar aan de lijn hangen en de centjes tikken door. Hoe kan het nu zijn dat al het andere goed door komt en deze 4 zenders niet, doesn't make sense.
 
Gebruikt u ook nog splitters en andere tv's? Zo ja, hebben deze ook last van deze foutmelding? De kabels zijn wel van "kabelkeur"? Heeft u analoge tv ook een signaal als de melding komt?
 
Heb maar 1 TV en deze melding komt niet bij analoog, daar werkt alles uitstekend. Gebruik deze kabel al jaren en het ging altijd goed. Kan niet goed begrijpen waarom alles het doet behalve deze 4 zenders. Je zou toch zeggen als BBC 3 door komt dan moeten 1, 2 en 4 toch ook signaal hebben??
 
Ik weet niet precies in welk TS BBC1 en 2 zitten, maar mochten deze in dezelfde ts zitten op een frequentie die storing kan geven met 4G of andere draadloze apparaten dan kan het heel goed zijn dat alleen BBC1 en 2 en 4 storing kunnen hebben.
 
Heb ik ook maar dan op tv in de slaapkamer.
Alle zenders van discovery en Nat geo allebei en vaak bbc en nog meerdere die of blokkerig zijn of melding geen signaal

Heeft van te voren wel gewerkt
Analoog werkt gewoon.
 
Denk dat ik maar eens begin om een nieuwe kabel te kopen want deze is denk ik zo'n 10 jaar oud. Heb TV ook al opnieuw afgesteld dus dat is het ook niet. Het gekke aan deze hele toestand vind ik dat ik de BBC kanalen altijd ontving en dan ineens niet (E-Entertainment heeft al tijden staan te stotteren) terwijl er hierin huis niets is veranderd. Alles staat op dezelfde plaats en heb al jaren mijn draadloze laptop en printer en verder geen draadloze apparaten.
 
Dat er thuis niks is veranderd dat maakt niet uit. Sinds de komst van 4G en steeds meer andere draadloze apparaten is er veel draadloze signaal in de ether (toch?) gekomen. Daardoor kan een "lekke" coax kabel voor storing zorgen, er is gewoon meer interferentie gekomen dan 10 jaar geleden.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.
Terug
Bovenaan