• Let op: Dit is het archief van het Provider Forum. De berichten die je hier ziet zijn gedateerd en er kan niet meer op worden gereageerd.

E-Tech RTBR03 router firmware update .

W

wire

Hoi mede kabelaars..

Ik zie dat er voor de E-Tech router een firmwareupdate is.
( www.e-tech.nu )

Oudere firmware op router:
1.26.5, Feb 26th 2003
info:
-fix multi-dmz can use netmeeting from wan to lan.
-fix DDNS after reboot. router will not send a update request to ddns server.(no change IP)
-fix DDNS server use DNS solution.
-fix set DMZ, DDNS can't update.
-fix static Routing page's error.

Nieuwe firmware op site:
1.26.5t2, July 21th 2003
info:
-improvement to avoid temporary data-traffic stop with Zeelandnet ISP

Bij m'n oudere sitecom DC-202 deed die zeelandnet-firmwareupdate hget kut bij chello (sterker nog m'n DC-202 was onherstelbaar beschading, in de prullenbak gegooid)
Ik wil dit niet weer met m'n E-Tech RTBR03 , alhoewel de fabrikant gelukkig 5 jaar garantie geeft.

Ik heb de router tevens teruggebracht naar de winkel,Wan-Link led knipperde als een bezetene , na meerdere reboots en herconfiguratie, volgens chello konden ze de router zien, dus volgens hun ok.Kabelmodem=ook ok. Dus hopende dat de winkel iets van een storing kunnen fixen. Zit nu 3 dagen zonder router, dus afkicken betreft www :'(

Hopenlijk tot later , graag wil ik effe weten of mede eigenaren van de E-tech RTBR03 router met succes de laatste firmwareupdate(v1.26.5t2) hebben gedaan , en of ie goed werkt onder Chello.
 
Ik heb ook een E-Tech router de beige kleur. De laatste update (v1.26.5t2) heb ik er nog niet ingezet omdat ik met zeelandnet geen bemoeienis heb.
Verder werkt de router naar behoren.
Ik werk met XP en heb een ander probleem met de router.
Nu ik alle updates van XP op de pc geinstalleerd heb kan ik de router met het wachtwoord wel benaderen, kan overal inkijken maar als ik wat wijzig en op wil slaan geeft het ding een foutmelding dat de gegevens niet gelezen kunnen worden.
Alle beveiligingen al laag gezet vanalles geprobeert niets werkt.Firewall van XP uitgezet. Met windows 98 kan ik nog wel in de router alles wijzigen en opslaaan. Ra Ra wie weet een antwoord.
 
Dank aan m'n 56Kmodempje & TMFweb account die dit bericht mogelijk hebben gemaakt (chello zit me te eeh neuken)

@ p1rgn: als je de instellingen niet kan opslaan , en wel de pagina ziet , zoals in jou geval heeft het waarschijnlijk met de security van de browser te maken.
Heb je na de updates gekeken of je IE-instellingen gelijk zijn gebleven (b.v. locaal en www activeX aan en eventueel Java aan)
Zonder activeX of java slaat ie inderdaad niet op.

betreft mijn router , ik vermoed dat chello zit te kloten met modemfirmware updates. Dit omdat ik veel klachten lees over onstabiele www verbinding sinds zaterdag. ik heb de router alleen naar de winkel gebracht om er zeker van te zijn dat het app ok is , ik neem aan van wel, maar waarom de WAN-Link zo knippert weet ik effe niet , denk toch chello , omdat hier al dik 4 jaar alles op fixed settings draait.

Over 3 dagen RTBR03 terug :)
 
Ik zal eens kijken of er in de instellingen iets gewijzigt is m.b.t. active x en java.
Op deze beige router staat de WAN led ook te knipperen als een gek, maar dat doet ie al vanaf het begin. Alleen toen het zo heet was in nederland is ie een keer gestopt toen brandde het DIAG ledje. stekker eruit en weer erin en het beestje werkt weer.
Wat betreft firmware uploaden in het modem,dat moet toch niet verder gaan als het modem. Daarna heeft niet niemand er wat aan. Alleen vorige week is de verbinding een dag klote geweest. Ik kon totaal internet niet op of heel moeizaam een site bezoeken. Maar dat was een dag later over.
 
Ik heb de update geplaatst. Was geen probleem om te plaatsen, echter had daarna geen verbinding meer. Logisch, want je moet alle instellingen opnieuw inbrengen.
Daarna werkt hij als vanouds.

scrap61
 
Terug
Bovenaan